Дякую тобі Україна!

19 травня 2020, 17:53
Власник сторінки
Блогер
0
65
Дякую тобі Україна!

соціальна підтримка

Влада України особливо дбає про своїх громадян, в найтяжчі хвилини. Яскравим прикладом цього стала пандемія, яка пройшла майже по всьому світу. Україні знадобилось близько півтора місяця, щоб хвороба пішла на спад.

         В цей нелегкий час, для мешканців країни було зроблено багато чого і ще багато потрібно зробить, хочу окремо зробити наголос на виплатах для населення. На прикладі моєї мами, одноразова виплата складає 1000 гривень (це в кого пенсія не досягає 5000 гривень), а за офіційною статистикою таких пенсіонерів в країні на хвилиночку більше 10 мільйонів. Також з травня доплату в розмірі 500 грн. до пенсії отримали 1,5 млн пенсіонерів, яким виповнилося 80 і більше років. Значно підсилений соціальний захист людей, які в період карантину залишились без роботи, для них спростили порядок надання субсидій.

         Це невеликий перелік тих заходів, які держава зробила по відношенню до своїх громадян, а саме моєї мами! Тому, з всією відповідальністю хочу заявити, що тільки українці здатні проявляти таку турботу по відношенню один до одного! Мені пощастило народитися в прекрасній та незалежній країні.

         Всім здоров’я, а особливо нашим дорогеньким мамам!

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.