Саме гірше ще попереду …

19 травня 2020, 17:40
Власник сторінки
Блогер
0
95
Саме гірше ще попереду …

Крим, екологія

Один із найбільш небезпечних наслідків анексії Криму Російською Федерацією – значне погіршення стану екології на півострові.

           Не для кого не секрет, що значної шкоди навколишньому середовищу завдає потужна мілітаризація півострова. Курортний регіон дедалі більше перетворюється на закриту військову базу, де головні потреби – військові. Через будівництво нових військових об’єктів, їх життєдіяльність, відбувається погіршення екологічної ситуації на півострові.

           Крім того, зникають або перебувають на межі зникнення лісосмуги, плодові сади, виноградники – тобто ті насадження, відновлення яких потребує значного часу. Основна проблема – це різке погіршення якості ґрунтів. Шаленими темпами відбувається мінералізація плодючих шарів, різко, буквально на порядок,  скоротилися площі зрошувальних земель.                В той же час окупаційна влада вдвічі збільшила використання артезіанської води зі свердловин.

  Одним словом, ситуація на окупованому півострові чим далі, тим стає небезпечнішою та більше того, несе за собою безповоротні, руйнівні втрати для еко системи регіону в цілому!

Тому хочу звернутись до корінних мешканців, беріть справу в свої руки, робіть щось! Бережіть природу навколо себе, а кримський виноград ми ще скуштуємо! Все буде Україна!

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.