СЄНЦОВ, КАРПЮК, БАЛУХ та інші колишні в’язні просять залучити ОМБУДСМЕНА

15 травня 2020, 19:27
Власник сторінки
журналист
0
26
СЄНЦОВ, КАРПЮК, БАЛУХ та інші колишні в’язні просять залучити ОМБУДСМЕНА

Знаходячись в тюрмах країни-агресора, кожен з нас жив надією, що скоро опиниться дома. Ми повсякчас отримували звістки про те, що нас не забули. Нас та наші родини не залишали наодинці з проблемами.

СЄНЦОВ, КАРПЮК, БАЛУХ та інші колишні в’язні просять залучити ОМБУДСМЕНА ДЕНІСОВУ до переговорного процесу про звільнення полонених

Колишні бранці Кремля Микола Карпюк, Олег Сєнцов, Едем Бекіров, Олексій Сизанович, Володимир Балух, Олександр Кольченко, Євген Панов пропонують Президенту України Володимиру Зеленському залучити Уповноваженого ВРУ з прав людини Людмилу Денісову “до переговорного процесу, задля його посилення та якнайшвидшого звільнення наших співгромадян”.

“Знаходячись в тюрмах країни-агресора, кожен з нас жив надією, що скоро опиниться дома.
Ми повсякчас отримували звістки про те, що нас не забули. Нас та наші родини не залишали наодинці з проблемами.
Ми відчували підтримку власної держави.

Вважаємо, що завдяки спільним зусиллям Президента України Володимира Зеленського та Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини Людмили Денісової ми опинилися на волі.
Високо цінуємо роботу Уповноваженої ВРУ з прав людини, адже з перших днів своєї каденції вона опікувалася не тільки нами, але і нашими родинами та боролася всіма доступними їй засобами за наше звільнення.”- йдеться в заяві.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.