Російська «дуелька»

29 березня 2020, 21:46
Власник сторінки
0
150
Російська «дуелька»

Як відома країна агресор РФ комплектує підрозділи російсько-терористичних військ на окупованих територіях Донбасу небажаним для свого суспільства всілякого роду кримінальними елементами, істотами із розладами психіки чи важкою формою наркотичної та алкогольної залежності. Тому це і не дивно, що в таких бандитських угрупуваннях боєздатність і дисципліна на низькому рівні, а кількість небойових втрат стрімко зростає.

Ось і сьогодні стало відомо, що у батальйоні «Атаман» 2 АК ЗС РФ на окупованій території Луганщини стався випадок загибелі бойовика. Кремлівські найманці не охоче йдуть воювати в окопи за «руський мір», їм більш до вподоби грабувати місцеве населення та безпробудно цілодобово пиячити. На підставі хто ж піде у дальню траншею і сталась сварка між двома бойовиками батальйону «Атаман». Оскільки це було під потужну дозу спиртного сварка переросла в п’яну бійку. Той хто виявився слабшим схопився за автомат. Результат у одного з бойовиків п’ять кульових поранень не сумісних з життям. Поряд з місцем події знаходився командир роти – кадровий російський офіцер, але навіть не намагався завадити. «Ну их к черту идиотов, еще меня подстрелят, пусть сволочи себя поубивают, достали эти двое уже своими пьяными дебошами, спишем на несчастный случай, неосторожное обращение с оружием», - подумал капітан ЗС РФ і самоусунувся.Подібні «російські дуельки» вже давно стало нормою у кримінальному середовищі російсько-терористичних військ. На ці бандитські криваві розбірки російське окупаційне командування вже не звертає увагу. «Россия большая, новых дураков понаприезжает» підсумовують керовники з РФ. Російські найманці не знайшовши себе в своїй країні приїхали грабувати окуповані країною агресором території Донбасу. Але недолугим кремлівським ординцям не зрозуміти, що для злочинного путінського режиму вони просто «м’ясо» і життя їх не варте нічого.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
ТЕГИ: российские войска,ДНР,ЛНР,гибридная война,агрессия России,ордло
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.