Податковий терор в «лднр»

27 березня 2020, 16:32
Власник сторінки
0
735
Податковий терор в «лднр»

Настав кінець місяця і вкотре у маріонеткових керовників терористичних «лднр» зачесались диряві котелки. Казна пуста, а до московської орди десятину перераховувати треба.

«Так мне что учить вас надо? Торгашей трусните, барыг-бизнесменов пощипайте, поднимите налоги, мне плевать как вы это сделаете, не справитесь на подвал отправлю», - роздратовано давали накази ватажки бойовиків своїм головам податкових по наповненню бюджету «республік». Після отриманої вказівки розпочався справжній бандитський «рекет». Сьогодні від самого ранку озброєнні бойовики в масках вийшли на свою "чорну" справу. Під каток рейду «лднрівських податківців» попали оптові і роздрібні ринки, торгівельні комплекси і майданчики, навіть дрібні магазинчики та кіоски по всіх містах окупованого Донбасу. За словами очевидця продавця одного з ринку захопленого російсько-терористичними військами Донецька "шмонали" усіх підряд з примусовим стягненням конкретних сум. Малий та середній бізнес цих територій з приходом окупаційної адміністрації і так в половину зменшився від непомірних податків, а за словами місцевих підприємців після регулярної додаткової «вытруски» до «общака республик» стоїть на межі повного зникнення.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
ТЕГИ: российские войска,ДНР,ЛНР,гибридная война,война на Донбассе,ордло
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.