Весняна естафета бойовиків-дезертирів

21 березня 2020, 17:31
Власник сторінки
0
189

Цього тижня на окупованій частині Донбасу у підрозділах 1,2 АК ЗС РФ відбувається ротація керівного складу кадрових російських офіцерів. Цей захід включав в себе перевірку наявності особового складу.

Була виявлена значна кількість відсутнього поголів’я бойовиків. «Война, спишем на боевые, без вести пропавшие, а чо паришся? нас вооще как бы нет»,-роздратовано відповідали попередники новоприбулим. Насправді і одні і другі кадрові російські офіцери південного військового округу ЗС РФ вже не вперше у відрядженні на окупованих територіях і знають що ніякі це не бойові втрати, а    виявлені відсутні є дезертирами. Подібне явище вже давно звичне для російсько-терористичних військ, яке укомплектоване всіляким непотребом кремля  у вигляді нікчемних наркоманів з алкоголіками чи недавно звільнених з місць позбавлення волі злочинців. Така орда спроможна тільки грабувати місцеве населення окупованих територій а ніяк не до війни в окопах за «руській мір». Тому почувши про ротацію командування і можливі наступальні дії російські бойовики отримали зарплатню найманця, згребли награбоване і накивали п’ятами в бік рф… 
Norman
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
ТЕГИ: Боевики,российские войска,ДНР,ЛНР,гибридная война,война на Донбассе,ордло
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.