Американські рейдери на Закарпатті пішли в атаку за Мужіївський золоторудник

24 січня 2020, 12:45
Власник сторінки
Журналіст
0
67
Американські рейдери на Закарпатті пішли в атаку за Мужіївський золоторудник
Американські рейдери на Закарпатті пішли в атаку за Мужіївський золоторудник

Сьогодні знову мова йтиме про золоторудник, який знаходиться в селі Мужієво, Берегівського району Закарпатської області. Річ у тому, що підприємство хочуть, так би мовити, «віджати» під егідою розвитк

Сьогодні знову мова йтиме про золоторудник, який знаходиться в селі Мужієво, Берегівського району Закарпатської області. Річ у тому, що підприємство хочуть, так би мовити, «віджати» під егідою розвитку бізнесу на Закарпатті так звані «америцькі інвестори».
Деякі Закарпатські та всеукраїнські ЗМІ опублікували неправдиву і спотворену інформацію стосовно компанії Gofer Mining PLC. та СengartFinancial щодо процедури санації ТОВ «Закарпатполіметали».
Передумовою цього стала, як можна зрозуміти інформація Avellana gold з посиланням на постанову Західного апеляційного господарського суду від 09.01.2020 у справі про банкрутство ТОВ «Закарпатполіметали»
Хочемо звернути Вашу увагу на те, що у публікаціях наведені відомості, які не відповідають дійсності, а ще й містять маніпулювання як текстом так і фактами.

Дійсно, постановою від 09.01.2020 Західний апеляційний господарський суд скасував ухвалу від 16.04.2019 у справі про банкрутство ТОВ «Закарпатполіметали» №16/89, якою введено процедуру санації. Однак ця постанова, а з її текстом ви можете ознайомитися в єдиному реєстрі 

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
ТЕГИ: рейдерский захват,рейдерство в Украине
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.