Краєвиди Хорватії представив у місті Матулі закарпатець Григорій Гой

09 жовтня 2018, 16:52
Власник сторінки
Журналіст
0
14
Краєвиди Хорватії  представив у місті Матулі закарпатець Григорій Гой
Григорій Гой - художник

Персональна виставка художника краєвидів Хорватії експонується у місті Матулі.

Сам Григорій переконаний, що його полотна - це прояв життя та динаміки місця, де він працює.
Спокій та врівноваженість притаманна хорвацьким краєвидам та пейзажам, котрі я відтворюю у своїх роботах, на відміну від бурхливого життя мегаполісів та невпинного ритму міст, каже митець.
Нагадаємо, у плеяді художників України нещодавно проявив себе молодий, талановитий художник Григорій Гой. Полонив хорватську художню аудиторію, де отримав визнання. На своїх полотнах він показав безсумнівний талант та велику відданість. Він створив особистий стиль - працюючи з основними кольорами, вміло поєднує та непомітно залучає нас у чарівний світ кольорів та форм. Привертає увагу незвичайними місцями та вираженими пейзажами, щоб показати красу цього світу. 
"Неприборканий, амбіційний та спраглий нових знань, перемагає своєю мистецькою наснагою повноту ємоцій», кажуть про нього шанувальники.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.