Ірма Крат: Я тричі рятувала Авакова від звільнення!

22 січня 2020, 02:32
Власник сторінки
журналист-правозащитник
0
5744
Ірма Крат: Я тричі рятувала Авакова від звільнення!
Арсен Аваков - політик, міністр МВС

Внутрішня політика, і зовнішня політика в середині країни, це зовсім не те, що людям показують по ящику! Дуже добре пам'ятаю, як арештували сина Авакова, і всі "друзі" зникли! А тепер про колишнього


Що значить за Порошенком "слідкують", і він цим незадоволений? А він не хоче пригадати, як мені вибили в будинку скло, і о четвертій ранку,  п'ятеро осіб у балаклавах, влізли через вікно, сплячій одягнули пакет на голову, зв'язали руки, і в багажнику вивезли до Дарницького лісу під Києвом ?!! 



 І я, абсолютно боса, добре що не гола, ледь знайшла дорогу, і, дякуючи простим людям, котрі мене розв'язали, дісталася лікарні, де трішки прийшла в себе, а потім завітали менти і навіть не взяли від мене заяви! Я їх викликала, бо мене переслідували навіть в лікарні.

Порошенко не знав про це? Він не хоче пройти мій шлях?
Єдине, що мене тішить, приїхав якийсь слідчий і запитує: "Ірмо Миколаївно, а чому ви не плачете?" - Я так глянула на нього - "Я ще перед вами, собаками, не плакала". А потім він говорить: "Вам потрібно йти в міністри МВС!". І от зараз мене цікавить, вони що думали, що я хочу захопити посаду міністра МВС? Що, геть дах потік? Якби я цього хотіла, то Аваков і року б не утримався на своїй посаді. Всі три рази, саме я рятувала його від звільнення! 

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.