Ірма Крат допитала відомих українських політиків: Хто замовив Гончарука?

20 січня 2020, 03:37
Власник сторінки
журналист-правозащитник
0
3338
Ірма Крат допитала відомих українських політиків: Хто замовив Гончарука?
Ірма Крат - політик/журналіст

Зараз всі обговорюють тему "туману в голові", котра ледь не лишила без голови самого головного героя цих розмов! Тож я вирішала поцікавитися про цю спецоперацію "самоліквідація" в наших політиків !


Абсолютно для усіх респондентів питання були однаковими: 

 1. Хто на ваш погляд міг записати засідання уряду Гончарука? Чи можуть до цього бути причетні іноземні спецслужби, чи ми й самі, без будь-яких спецслужб одне одного добре пишемо? 

2. Чи може Єрмак "збивати" фігуру Гончарука із ціллю поставити Прем'єр Міністром України Юрія Вітренка? 

3. Чи підтримуєте ви закон про продаж української землі ? 

Дякую, Ірма Крат, спеціально для блогу на  Коореспондент.
 

Але, для початку, давайте прослухаємо повну версію цих розмов.

......................................................................................................................................................

"ПРОДАЖ УКРАЇНСЬКОЇ ЗЕМЛІ, ЦЕ ПОСТРІЛ В СЕРЦЕ САМОЇ УКРАЇНИ"
                                                                                     
                                                    ІРМА КРАТ - політик 
.......................................................................................................................................................


БОРИСЛАВ РОЗЕНБЛАТ:

- Дякую Ірмо Миколаївно, за запитання, на мій погляд Гончарука міг записати хто завгодно, використовуючи як спецзасоби, так і звичайний телефон, але це стало можливе, лише після того, як на це не звертає уваги прокуратура, вона на будь які записи, закриває очі... достатньо згадати мою справу, Савченко, та інших посадовців, поза  кримінально-процесуальним кодексом. Тому, я не виключаю , що наступний буде Президент.
Хто "збиває" Гончарука? Я думаю тут багато є бажаючих.
На мою думку, це перш за все люди, які не бажають жити за законами Сороса.
Закон про землю, в том вигляді який є, я категорично проти!



ГАННА СОЛОМАТІНА: 

- Добрий ранок пані Ірмо, кожне засідання Уряду ведеться під запис. Нараду з колегами по економічному блоку могли записувати самі колеги, в кожного є мобільний телефон. Юрій Вітренко не може розглядатись на посаду Прем'єр Міністра. Продаж землі це питання не сьогодення, потрібно закінчити війну, провести референдум і розробити такий порядок продажу, щоб кожний українець мав змогу придбати.


ВІТАЛІЙ КУПРІЙ:

 - Ірмо Миколаївно, продаж землі не підтримую. Це на теперішній момент загроза національній безпеці України! 
Записати міг учасник зустрічі.
Єрмак- агент російських спецслужб, який організовував відвідування Зеленським російського посольства в Омані з 7 на 8 січня. Якщо він задіяний у спробі зняти Гончарука, тоді це план Кремля.

Ірма Крат: Пане Купрій, які у вас є докази того, що Єрмак організував відвідування Зеленським російського посольства в Омані? Бабуся на базарі розповіла? Якщо приймуть закон про наклеп, ви ж розумієте, що за розповсюджену неправду, нам обом доведеться відповідати? Більше того, для чого йому відвідувати посольство, якщо він зустрічався публічно із самим Путіним, і ні від кого цього не приховував? Дякую за відповідь.

Віталій Купрій: Буду відповідати! 

Ірма Крат: Я зрозуміла, що ви будете відповідати, я у вас запитую які у вас є докази з приводу цієї зустрічі, щоб захистити, наприклад, журналіста в суді, котрому ви надаєте цю інформацію? Так можна, будь-яку, історію вигадати. Наприклад: написати, що Купрій зустрічався таємно із Путіним, і взяв з його рук гроші на дискредитацию Президента України Зеленського! А ви потім відмивайтеся від бруду, і рятуйте свої рейтинги. Логічно?  

Віталій Купрій: Захищатися буду я в суді, оскільки журналіст вкаже на мене, як джерело. 

Ірма Крат: Молодець! 


ОЛЕКСІЙ ГОНЧАРЕНКО, народний депутат від Європейської Солідарності (БПП) відповідає: 

- Ірмо Миколаївно, хто міг записати, має дізнатись СБУ. Тому що, записують Прем’єр-міністра України і тут вже не до жартів. Я гадаю дуже малоймовірним, що цей запис був зроблений іноземними спецслужбами і думаю, що це скоріш всього хтось всередині країни грає у шпигунські ігри. 

- Чи може Єрмак "збивати" фігуру Гончарука із ціллю поставити Прем'єр Міністром України Юрія Вітренка? 

- Всі можуть робити все, що завгодно але хто кого збиває і хоче кудись поставити не можу сказати, тому що мені здається ніхто в цілому світі не розуміє, що робиться на Банковій. І хто за що там відповідає. Як і наші міністри не розуміють, що відбувається з економікою. Стосовно Єрмака, Вітренко та всіх інших — від перестановки додатків сума не змінюється. Тому, хто б не став і хто б кого не намагався поставити нічого не зміниться. У нас одна людина все вирішує і це Президент Зеленський. 

- Чи підтримуєте ви закон про продаж української землі?

- Закон не підтримую в жодному разі. Продаж землі це найбільша афера в історії України. Продавати землю можна тоді, коли селянин зможе її купити, а не лише продати. По суті це створюється великий базар де 10-20 людей скуплять усю землю, а селяни та країна залишиться ні з чим. Я вніс свої правки і пропоную відкрити ринок землі відразу після закінчення Президенства Зеленського, дозволити купувати землю до 500 гектарів в одні руки і лише там, де людина проживає. Тобто потрібно створити не клас латифундистів, а клас маленьких та середніх фермерів. А те що робить Зеленський - це просто розпродаж української землі і України! 




ІГОР ПОБЕР :

П.І: Вітаю пані Ірмо! Думаю ніяких іноземних спецслужб там не було. Кому вони потрібні? Ладно якби це було засідання РНБО, тоді могли б і записати. Повністю підтримую думку Петра Порошенка. Це робота одного із наших олігархів (мова йде про Коломойського, ред. ). І зверніть увагу на яких каналах показали? Наслідки протистояння в ВР і в Уряді між групою Сораса і Коломойським (Дубінського).

Відповідаючи на друге ваше питання, відносно Єрмака, не можу поки що нічого сказати. Більш вірогідно те, що писали за вказівкою вище

 І.К: Не зовсім зрозуміла вислів : "Я повністю підтримую Порошенка", розтлумачте для читачів, що ви мали на увазі?

 П.І: Порошенко заступився за Гончарука і заявив ( гляньте його коментар), що це вигідно силам, які тягнуть нас в Росію, і подивіться на яких каналах про це зразу показали, натякнувши на Коломойського і плюси. А моя думка, знімати потрібно за діяльність в роботі, за провали (в кінці року були зупинені усі виплати, окрім захищених статей). А на плівках прем'єр сказав правду про себе і гаранта, а за правду не звільняють.  

І.К: Щодо продажу української землі...

 П.І : Я за продаж землі. Але, точно не в турборежимі. Щоб щось продавати, потрібно знати, що в нас є: ревізія, реєстр земель, і так далі. Приведення зем.кадастру у відповідність. Ринок землі і так є, тільки в "тєні". Оренду на 7-49 років продають від 400 до 1000 дол за гектар. І гроші осідають в карманах чиновників обл.зему. та зем.мафії зем.кадастру України. А продавати в попихах, як хочуть зробити, щоб наповнити бюджет - я категорично проти. І звичайно не в такій кількості в одні руки та іноземцям.

 І.К: Кого б ви хотіли бачити, не як політик, а як абсолютно простий громадянин України, на посаді прем'єр Міністра України?

 П.І: Нажаль, я не маю відповіді на ваше питання. Має бути потужний менеджер-господарник. Таким був в свій час пан Кирпа, але на жаль...

 І.К: Коли не маєте відповіді на таке важливе для країни питання, ніколи не з'являється бажання взяти всю відповідальність на власні плечі?  

П.І : У нас завжди прем'єр політична посада і призначається, зазвичай, правлячою партією. Я не бачу в Слузі Народу, чи їх оточенні, достойного кандидата. А на власні плечі, я не готовий взяти таку відповідальність. Навіть якщо б склались так обставини 😃. От Міністром спорту - уряд я підсилив би на всі 100%!



СПІВАКОВСЬКИЙ ОЛЕКСАНДР був небагатослівним, але конкретним у своїх відповідях: 

1. Свої! 
2. Може бути. Хоча думаю, що для іншого претендента. 
3. В такому вигляді - "НІ" ! А принципово - "ТАК"! 
І Вам дякую ! 


АНДРІЙ БАЛОНЬ:

- Пані Ірмо,  не можу дати відповідь на жодне із ваших питань, поки що не сформував своєї думки.

Ірма Крат: "Я значно більше пережила у своєму житті ніж ви, і моя думка незмінна - українську землю продавати не можна! Крапка! "

Нагадуємо, що Андрія Балоня, Президент України звільнив з посади голови Кіровоградської ОДА, 8 листопада 2019 року. 

 
ОЛЕКСАНДР УРБАНСЬКИЙ: 

- Доброго вечора Ірмо Миколаївно, відносно записів: я не зовсім компетентний в питаннях розвідки чи контрозвідки, тому мені складно сказати, хто саме це зробив, чи міг би зробити такі записи. Але очевидний факт, що ця розмова (судячи по звуку) не могла бути зроблена "любителем". 
Відносно питання продажу землі, я зараз не являюся депутатом 9-го скликання, а як депутат 8-го був проти відміни мораторію на продаж землі сільськогосподарського призначення (неодноразово голосував проти зняття мораторію), і як громадянин України являюсь великим противником продажу УКРАЇНСЬКОЇ землі ! 

І.К: Оце я розумію, справжній козак! 


Відповіді Азовця, мабуть таки, найближчі до істини, але давайте дочекаємося, як то кажуть, офіційної "брехні" !


Олег Петренко, екс депутат БПП, один із командирів батальйону  "Азов": 

- Хто на вашу думку міг записати Гончарука, чи могли це бути іноземні спецслужби, чи ми й самі одне одного добре пишемо? 

- Вітаю! Ірмо Миколаївно, скоріш за все записував хтось із присутніх на тому "брейн-штормі". Для того, аби писати стаціонарно, треба було спочатку встановити обладнання, а потім його демонтувати. Інакше, його точно знайшли би зараз. А перевіряти приміщення зараз будуть не тільки спецслужби, а й дублювати приватними спецами.

- Чи міг Єрмак "збивати" Гончарука задля призначення на посаду прем'єр Міністра України Юрія Вітренко? 

- Ермак... Не думаю. Він безперечно "восходяща" зірка української політики, але, лише в форматі впливу на Президента. А посада голови уряду, це тема одного з власників основних франшиз в нинішній владі. Не виключаю, що Зеленський "помирить" соросят та бєніних, призначивши дійсно свою людину. І він точно буде прислуховуватись до порад Єрмака в т.ч. Але, не факт, що в результаті це буде Вітренко.

- Щодо зняття мораторію із української землі,  ваша позиція? 

- Я підтримую введення ринку с/г земель, але під конкретну стратегічну ціль. Наприклад, як інструмент та механізм розвитку малого та середнього фермерства. І закон має бути заточеним під цю конкретну стратегічну ціль. Нинішній законопроект заточений під велику спекулятивну аферу з землею, тому не підтримую його!
.............................................................................................................................................

 "ПРОДАЖ УКРАЇНСЬКОЇ ЗЕМЛІ, ЦЕ ПОСТРІЛ В СЕРЦЕ САМОЇ УКРАЇНИ"
                                                ІРМА КРАТ
...............................................................................................................................


СТАНІСЛАВ БЕРЕЗКІН: 

- Пані Ірмо, ви знаєте, мені якось абсолютно байдуже, хто записав Гончарука? Мене більше цікавить, яка зараз в українців пенсія, заробітна плата, які реформи будуть проводитися, і які від них будуть результати та наслідки. Чи будуть дороги, школи, лікарні гарно забезпеченими та профінансованими, ось це мене турбує, а хто і кого пише? Чесно, поклавши руку на серце, не цікаво.
 Чи міг Єрмак "збивати" Гончарука задля іншої кандидатури? Я вам клянуся, мене це теж мало цікавить, або й взагалі не цікавить. Мене цікавлять реальні реформи в Україні! 
Щодо продажу нашої землі іноземцям, я це питання навіть не розглядаю, більше того, я в цілому вважаю, що спішити нікуди не потрібно. Якщо в нас дірка в бюджеті, то можна продати щось із меблів в будинку, наприклад шафу, а не цілу хату, щоб потім бомжувати на чужій вулиці? Треба завжди думати, що ми залишимо наступним поколінням, а не жити одним днем. 


ВОЛОДИМИР САЛЬДО: 

1. Будь-хто міг записати засідання Уряду і зробити це могла людина, навіть не задля того, щоб зняти Гончарука, а щоб прославитись. Новий такий собі «Мельниченко»!
При такій балакучості і креативності урядовців, іноземним спецслужбам навіть витрачатись не треба, щоб знати, що відбувається в кабінетах української влади. Більше того, виходячи з того, про що говорили урядовці, то сам зміст розмови ніякої таємниці не складає, а ще раз підкреслює, що вони (урядовці - ред.) не знають, що робити з проблемами, які є в економіці держави

2. Навіщо це робити Єрмаку, якщо Гончарук сам виставляє себе в такому світлі, що Президент змушений буде відправити його у відставку!

3. Про продаж землі - ні! Закон, який би встановив єдині для всіх правила, по відношенню до обігу сільськогосподарських земель давно потрібен. Фактично право оренди продається і зараз. І виграють від цього далеко не власники землі. Наприклад, я розділяю правила, які діють у Франції і за якими землевласником може бути тільки аграрій і продати землю він має право тільки такому ж аграрію, до того ж який проживає тільки у цьому ж департаменті (провінції) і який вже на цій землі працює. Мешканець Парижу, наприклад, не може придбати землю сільськогосподарського призначення. 
І я категорично проти таких правил, які дають можливість зосереджувати в одній особі, будь-то фізичній чи юридичній, велику кількість землі!


ОЛЬГА БОГОМОЛЕЦЬ: 

- Пані Ірмо, відповідаючи на перше ваше запитання, хто міг здійснити запис уряду?  Всі офіційні засідання уряду і профільних комітетів в цивілізованих країнах публічні та ведуться під  стенограму. Не варто соромитися запису засідання. Варто звернути увагу на суть речей – долею нашої країни, нашими життями керують високооплачувані профани. 

- Чи може Єрмак "збивати" фігуру Гончарука із ціллю поставити Прем'єр Міністром Юрія Вітренка? 

- Після того, як ця влада без вироку суду відпустила вбивць, які розстрілювали на вулицях Києва беззбройних героїв Небесної Сотні - шахові комбінації олігархів вже не настільки важливі. 
Профани отримують посади, а потім їх втрачають відповідно до примх закулісних керівників країни. Від кількості профанів в уряді, життя звичайних українців не стає кращим. Одні ледве доживають до наступної пенсії чи зарплати, а інші «обрані» отримують захмарні мільйонні виплати з бюджету,  і справедливості в Україні не стає більше.

- Чи підтримуєте ви закон про продаж української землі ? 

- Категорично не підтримую.
Закон про продаж землі вигідний сьогодні олігархам, власникам банків і гравцям зовнішніх ринків, які полюють за найціннішим світовим ресурсом - чорноземом. 
Від прийняття цього закону майбутні покоління, ще не народжених українців, стануть рабами на своїй землі. Коло історії зробить свій оберт: «німі на панщину ідуть і діточок з собой ведуть», правда вже з електронними реєстрами. А їх нащадки знову кров’ю і революціями будуть виборювати право на свою землю. 
Враховуючи прогресивне вимирання нації, про яке варто поговорити окремо, Україна може залишитися не тільки без землі, а і вже через 6 поколінь без корінного населення - українців. 
Але для глобального капіталізму і його посіпак це не складає проблеми. Коли у них буде наш чорнозем, будуть і найманці різних національностей для його обробки.

Тому збереження нації та збереження землі у власності всіх майбутніх поколінь українців є сьогодні ключовим питанням і відповідальністю кожного свідомого українця.
........................................................................................................................................................

" ПРОДАЖ УКРАЇНСЬКОЇ ЗЕМЛІ, ЦЕ ПОСТРІЛ В СЕРЦЕ САМОЇ УКРАЇНИ "
                                                   
                                                   ІРМА КРАТ - політик/журналіст

........................................................................................................................................................



Інтерв'ю провела Ірма Крат, сторінка буде оновлюватися, чекаємо на відповіді від інших відомих політиків України. 
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.