Ірма Крат допитала найсильнішу людину світу Ігора Побер: хто замовив Гончарука?

20 січня 2020, 00:36
Власник сторінки
журналист-правозащитник
0
42
Ірма Крат допитала найсильнішу людину світу Ігора Побер: хто замовив Гончарука?
Ігор Побер - політик

У представників різних політичних сил версії кардинально відрізняються одна від одної. Можна лише здогадатися, кого по завершенні цих подій зроблять винними. А поки що цікавимося у "колишніх"..

Пане Побер Ігоре, чи можете дати мені відповіді на три запитання:  

- Хто на ваш погляд міг записати засідання уряду Гончарука? Чи можуть до цього бути причетні іноземні спецслужби, чи ми й самі, без будь-яких спецслужб одне-одного добре пишемо?
 - Чи може Єрмак "збивати" фігуру Гончарука із ціллю поставити Прем'єр Міністром України Юрія Вітренка?
 - Чи підтримуєте ви закон про продаж української землі ?

 П.І: Вітаю пані Ірмо! Думаю ніяких іноземних спецслужб там не було. Кому вони потрібні? Ладно якби це було засідання РНБО, тоді могли б і записати. Повністю підтримую думку Петра Порошенка. Це робота одного із наших олігархів (мова йде про Коломойського, ред. ). І зверніть увагу на яких каналах показали? Наслідки протистояння в ВР і в Уряді між групою Сораса і Коломойським (Дубінського).
Відповідаючи на друге ваше питання, відносно Єрмака, не можу поки що нічого сказати. Більш вірогідно те, що писали за вказівкою, вище

 І.К: Не зовсім зрозуміла вислів : "Я повністю підтримую Порошенка", розтлумачте для читачів, що ви мали на увазі?

 П.І: Порошенко заступився за Гончарука і заявив ( гляньте його коментар) що це вигідно силам, які тягнуть нас в Росію, і подивіться на яких каналах про це зразу показали, натякнувши на Коломойського і плюси. А моя думка, знімати потрібно за діяльність в роботі, за провали (в кінці року були зупинені усі виплати, окрім захищених статей). А на плівках прем'єр сказав правду про себе і гаранта, а за правду не звільняють.  

І.К: Щодо продажу української землі...

 П.І : Я за продаж землі. Але, точно не в турборежимі. Щоб щось продавати, потрібно знати, що в нас є: ревізія, реєстр земель, і так далі. Приведення зем.кадастру у відповідність. Ринок землі і так є, тільки в "тєні". Оренду на 7-49 років продають від 400 до 1000 дол за гектар. І гроші осідають в карманах чиновників обл.зему. та зем.мафії зем.кадастру України. А продавати в попихах, як хочуть зробити, щоб наповнити бюджет - я категорично проти. І звичайно не в такій кількості в одні руки та іноземцям.

 І.К: Кого б ви хотіли бачити, не як політик, а як абсолютно простий громадянин України, на посаді прем'єр Міністра України?

 П.І: Нажаль, я не маю відповіді на ваше питання. Має бути потужний менеджер-господарник. Таким був в свій час пан Кирпа, але на жаль...

 І.К: Коли не маєте відповіді на таке важливе для країни питання, ніколи не з'являється бажання взяти всю відповідальність на власні плечі?  

П.І : У нас завжди прем'єр політична посада і призначається, зазвичай, правлячою партією. Я не бучу в Слузі Народу, чи їх оточенні, достойного кандидата. А на власні плечі, я не готовий взяти таку відповідальність. Навіть якщо б склались так обставини 😃. От Міністром спорту - уряд я підсилив на всі 100%!
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.