Ірма Крат запитала у Гончаренко: хто замовив Гончарука ?

19 січня 2020, 02:36
Власник сторінки
журналист-правозащитник
0
832
Ірма Крат запитала у Гончаренко: хто замовив Гончарука ?
Олексій Гончаренко - політик

Зараз всі обговорюють тему "туману в голові", котра ледь не лишила без голови самого головного героя цих розмов! Тож я вирішали поцікавитися про цю спецоперацію "самоліквідація" в наших політиків !

Пане Гончаренко, чи можете дати мені відповіді на три запитання: 

- Хто на ваш погляд міг записати засідання уряду Гончарука? Чи можуть до цього бути причетні іноземні спецслужби, чи ми й самі, без будь-яких спец служб одне одного добре пишемо? " 

Олексій Гончаренко, народний депутат від Європейської Солідарності (БПП) відповідає: 

- Ірмо Миколаївно, хто міг записати, має дізнатись СБУ. Тому що, записують Прем’єр-міністра України і тут вже не до жартів. Я гадаю дуже малоймовірним, що цей запис був зроблений іноземними спецслужбами і думаю, що це скоріш всього хтось всередині країни грає у шпигунські ігри. 

- Чи може Єрмак "збивати" фігуру Гончарука із ціллю поставити Прем'єр Міністром України Юрія Вітренка? 

Всі можуть робити все, що завгодно але хто кого збиває і хоче кудись поставити не можу сказати, тому що мені здається ніхто в цілому світі не розуміє, що робиться на Банковій. І хто за що там відповідає. Як і наші міністри не розуміють, що відбувається з економікою. Стосовно Єрмака, Вітренко та всіх інших — від перестановки додатків сума не змінюється. Тому, хто б не став і хто б кого не намагався поставити нічого не зміниться. У нас одна людина все вирішує і це Президент Зеленський. 


Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.