На Полтавщині втомилися чекати, і пропонують блокувати дороги

18 січня 2020, 19:19
Власник сторінки
журналист-правозащитник
0
109
На Полтавщині втомилися чекати, і пропонують блокувати дороги
Ірма Крат - політик

Нагадаю, що я подала свою кандидатуру на голову Лохвицької та Гадяцької адміністрації. Можливо ще подам заяву на голову Львівської та Закарпацької ОДА. Рішення за Президентом, на його вибір !

Жителі Гадяцького та Лохвицького районів ніяк не можуть поділити мене між собою. Останні вже пропонують блокувати центральну дорогу вимагаючи від Президента України термінового мого призначення, доки я не передумала! )) 

Я б не радила, так радикально діяти! Якби це нам дало значно більше інвестиції, аби реанімувати цукровий та спритзаводи в місті Червоному (Червонозаводському), то я б таку ініціативу підтримала. На жаль, ці заводи скоро виріжуть і здадуть на метал. Ніхто окрім мене ними займатися не буде, і нікому окрім мене під ці заводи не дадуть грошей, бо дають лише тим, хто не займається корупцією, кому довіряють, і хто не переслідує свій особистий інтерес. 

Так само, як і в минулому, році. Якби я вчасно не заблокувала Гадяцький сирзавод, і не повернула до нього інвесторів, в нас би зараз 3000 українців ходили безробітними, або ж працевлаштованими в інших державах. Нагадаю, минулого року, вночі, почали  різати на метал 200 молоковозів, і згортати виробництво, я пішки пробігла, заблокувала завод, щоб не вивозили обладнання, підняла на ноги всю Україну, перекрила з людьми центральну дорогу, скликала всі телеканали, усіх кандидатів у Президенти, всіх народних депутатів, і інвестори просто мене пожаліли і дали гроші. Днями телефоном директор Гадяцького сирзаводу мені сказав: " Дякуючи Вам, Ірмо Миколаївно, найбільший завод в Україні збережено! Виготовляємо: сир, масло, згущене молоко, і хочемо дуже (ДУЖЕ) вас запросити на відкриття ще однієї над потужної лінії!"
 І якби не я, то від того славетного заводу залишився б лише спогад !



 


Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.