Ірма Крат перевірить мільйонні з/п: Коболева, Вітренко та директора "Укрпошти"

15 січня 2020, 00:51
Власник сторінки
журналист-правозащитник
0
45
Ірма Крат перевірить мільйонні  з/п: Коболева, Вітренко та директора  Укрпошти

Я не вірю в слова, я вірю лише в офіційні документи ...

Відносно високих заробітних плат за рахунок бюджету. Якщо це дійсно щира правда про те, що у Коболева, Вітренко, та директора Укрпошти такі високі зарплати ( спеціально для впевненості зроблю з цього приводу інформаційний запит), то це звісно абсолютно несправедливо по відношенню до інших громадян України. 
В пресі лунають не гарні відгуки про мільйонні зарплати та премії цих віп-персон, серед простого населення також вирує це питання, але, будь-яку, інформацію, я б радила перевіряти. Тому, поки що, залишимо всі ці розмови, під знаком питання. Я не вірю в слова, я вірю в офіційні документи. 
Якщо ж мова йде про те, що Голові Верховної Ради обіцяли підняти до 100 тисяч гривень, а підняли лише на 3 тисячі, то я вважаю, що так не повинно бути. В людини такого рангу та неабиякої відповідальності перед українським народом, має бути заробітна плата не менше ніж 100 тисяч гривень, можна навіть 200 тисяч гривень. І те, що, Генеральний Прокурор України, та глава уряду, замість 25 тисяч гривень, попросили собі, здається, по 75 тисяч гривень, то для мене це говорить лише про одне, що хлопці хочуть працювати чесно! 
Ті хто бере хабарі, їх заробітна плата взагалі не цікавить.
 Якщо мене призначать, на будь-яку державну посаду, я теж затребую для себе високу заробітну плату, бо я, наприклад, не хочу брати мільйонні хабарі, я хочу працювати чесно та віддано на користь державі, і хочу за свою роботу отримувати гарні гроші ! Ну, як то кажуть, мріяти ніхто не забороняв.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.