Ірма Крат: вимагаю скликати позачергову сесію ВР та накласти мораторій на землю!

01 січня 2020, 16:52
Власник сторінки
журналист-правозащитник
0
49
Ірма Крат: вимагаю скликати позачергову сесію ВР та накласти мораторій на землю!
Ірма Крат, лідер політичної платформи "Україна За Мир"

1 січня 2020 року усіх українців будуть відволікати зняттям недоторканості із депутатів, а в цей час, цього ж 1 січня 2020 року вже знято автоматично мораторій з продажу української землі іноземцям!

Ну що ж, шановні українці, я вас всіх вітаю! 1 січня, не лише знято депутатську недоторканість, це закон котрий зараз усі будуть обговорювати, а от за ширмою справжньої трагедії для України, ховається головний злочин проти власного народу, а саме: 1 січня 2020 вже автоматично знятий мораторій з продажу української землі іноземцям! І чекати на ухвалення у другому читанні закону про вільний ринок землі вже не потрібно іноземцям, адже шлях до тотального пограбунку держави вже відкритий, бо народні депутати України свідомо не продовжили мораторій на продаж української землі, терміни котрого сплинули 1 січня 2020 року! 
Тож, шановні українці, вимагаю від народних депутатів України, терміново завершити святкування усіх Новорічних свят, і негайно скликати позачергову сесію Верховної Ради України, та швидко, без будь-якого обговорення (говорити будете потім), накласти мораторій на продаж української землі, ще на 5 років! Бо доки ви святкуєте, іноземці вже починають оформляти її на себе та своїх дітей! Якщо ви цього не зробите, то на все життя увійдете в історію України, як депутати, котрі продали свою державу іноземцям ! 

P.S "Безумовно, усі українці підтримують Президента України Володимира Зеленського в знятті із усіх депутатів ВРУ недоторканості, боротьбі проти грального бізнесу, проти нелегальних заправок, і ще б не погано б було закрити торгівлю наркотиками! Але, щоб не вийшло це так, що усіх нас умисно інформаційно відволікають від продажу землі, що дуже схоже на правду!" 
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.