СБУ розпочала активніше відловлювати антиукраїнських інтернет-агітаторів

17 грудня 2019, 15:10
Власник сторінки
0
21

Лише тільки за останні два тижня, українською спецслужбою виявлено антиукраїнських інтернет-пропагандистів в Запорізькій, Одеській, Херсонській областях, й сьогодні, в Дніпропетровській...

Служба безпеки України у вівторок, 17 грудня повідомила, що на Дніпропетровщині правоохоронці блокували діяльність антиукраїнських інтернет-пропагандистів.

Служба безпеки України блокувала протиправну діяльність двох жителів Дніпропетровської області, які поширювали в соціальних мережах антиукраїнські матеріали.

Оперативники і слідчі спецслужби встановили, що інтернет-агітатори розміщували провокаційний контент у соцмережах, у тому числі заборонених в Україні. Матеріали, зокрема, закликали до порушення територіальної цілісності нашої держави.

Під час обшуку в квартирах фігурантів справи правоохоронці виявили комп'ютерну техніку та засоби зв'язку з доказами протиправної діяльності.

В рамках кримінального провадження, яке здійснюється слідчими СБУ за ст. 110 (посягання на територіальну цілісність і недоторканність України) Кримінального кодексу України вирішується питання щодо здійснення зловмисникам повідомлення про підозру. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на термін від 3 до 5 років.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
ТЕГИ: СБУ,інформаційна війна,Росія-Україна,державна зрада,пропаганда войны,соціальні мережі,Дніпропетровська область
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.