Ірма Крат готова їхати із Президентом на окуповану територію говорити із людьми

17 грудня 2019, 02:46
Власник сторінки
журналист-правозащитник
0
156
Ірма Крат готова їхати із Президентом на окуповану територію говорити із людьми
Ірма Крат, лідер політичної платформи #УкраїнаЗа Мир

Це потрібно зробити хоча б ради того, щоб олігархи світового масштабу припинили зачищати українську землю від українців ! Нам потрібно стати розумними, і на зло усім нашим ворогам - помиритися!

#УкраїнаЗаМир Шановний Президент України Володимире Олександровичу Зеленський, прошу Вас включити мене Крат Ірму Миколаївну Сотника Першої незалежної жіночої сотні, до складу делегації, котра за вашою ініціативою планує відвідати окуповану територію України! Із тих причин, що я хвилююся за вашу безпеку, і маю великий досвід спілкування із тими особами, котрі захопили там владу, так-як багато років вела доволі успішні переговори відносно обміну полонених. Вони, самостійно, без Росії не приймають рішення, але й від них багато що залежить. Окрім цього, я багато часу витратила на примирення тих, хто все життя молився на Леніна з одного боку, і тих хто молився на Бандеру з іншого боку, це надзвичайно тяжкі люди і не легка місія з ними говорити, але вибору не лишається зовсім ніякого, як саме говорити. Це титанічна праця, але цю місію потрібно довершити до кінця. По крайній мірі, хоча б спробувати! (офіційну заяву із підписом та мокрою печаткою додаю) З повагою, лідер політичної платформи #УкраїнаЗаМир, Ірма Крат Контакт тримаю лише через #Телеграм 0688740590   
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.