Борис Патон звинуватив керівництво КМДА, що має намір зруйнувати мыст його батьк

07 серпня 2019, 10:58
Власник сторінки
Человек, который делает результат.
0
73
Борис Патон звинуватив керівництво КМДА, що має намір зруйнувати мыст його батьк

Борис Патон зробив заяву щодо подальшої долі моста його батька. Борис Євгенович особисто інформував нинішнє керфівництво Київської міської влади, що загрозах руйнуваня мосту Патона - реальна

Президент Академії Наук України Борис Патон зробив резонансну заяву щодо подальшої долі моста його батька. Ще більше як рік тому Борис Євгенович особисто інформував нинішнє керфівництво Київської міської влади, що  загрозах руйнування цілком реальна.

 

Борис Євгенович стверджує, що легендарний міст його батька - в аварійному стані. Ще понад рік тому сам знаменитий академік інформував нинішніх очільників Київської влади, що над мостом є загроза руйнування. Він заявляє, що КМДА має намір дочекатися поки міст без капітального ремонту впаде, щоб тоді вже з чистою душею новий велетень збудувати.

 

Міст, що є одним з головних символів Києва, посібником для містобудування XX сторіччя, може просто рухнути в Дніпро. Тоді, як зазвичай, можно буде виділяти десятки мільйонів гривень на будівництво нового, всі ж все розуміють. До речі, більшість мостів Києва в напівзруйнованому стані, то й кожної митї можуть впасти, тож ці рядки – «глас вопыющєго в пустинє».

 

Слава Україні!

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
ТЕГИ: Киев,КМДА,Виталий Кличко,Коррупция в Украине,Патон,мост Патона
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.