В Новограді нарешті взялись за дороги: що це означає

05 серпня 2019, 22:18
Власник сторінки
SvitlanaPlay@ukr.net
0
74
В Новограді нарешті взялись за дороги: що це означає

На протязі останніх років на цю проблему уваги не звертали

В місті Новоград-Волинський нарешті розпочинається довгоочікуваний період ремонту дорожнього покриття. Справа в тому, що останні декілька років місцева влада проводила лише ямковий ремонт в декількох місцях. Зокрема, традиційний маршрут, який йдуть колони 8 та 9 травня з центру до кладовища на Чехова, та і все. Показово, що сусідня від Пушкіна вулиця Житомирська була в жахливому стані. Їдучи на авто часто доводиться оминати ями зустрічною смугою.

Тепер же дорогу по вулиці Житомирській мають відремонтувати, також очікують ремонту вулиці в районі М'ясокомбінату та ринку "Урожай". Подейкують, що почали ремонтувати покриття в районі.

Після початку реформи про децентралізацію ремонт доріг на місцях фінансує місцева влада. Багато з реально працюючих місцевих органів влади по Україні використали цей шанс і почали будувати та ремонтувати дороги, але це не історія нашого міста. Мер Новограда на цю проблему просто наплював, ремонтом фактично не займались. Хоча це й не дивно, місцева влада на протязі довгого часу не може розібратись з діяльністю "Водоканалу", а вода в місті одна з найдорожчих в країні.

Неефективність мера побачили в Києві і нова влада прямо дала установку міському голові Віктору Весельському збирати речі і готувати плацдарм для нового мера, який прийде після місцевих виборів. За моєю інформацією, їх можуть оголосити вже цієї осені.

Власне, як я писала у своїх попередніх блогах, є домовленість стосовно того, кого команда президента хоче бачити в кріслі нашого мера. Поки що розкривати його ім'я я не можу, однак скажу лише, що це молода людина, виходець з Новограда, який до цього не працював в органах влади та не перебував на державній службі. Інтерес Володимира Зеленського до Новоград-Волинського викликаний тим, що через наше місто проходить нафтопровід "Дружба", яким нафту в Україну постачає Віктор Медведчук. Саме в Новограді є нелегальний канал розливу "сірої" нафти, з якого й отримує фінансування на свою проросійську діяльність Медведчук.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
ТЕГИ: дороги,Владимир Зеленский
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.