Лідер "євробляхерів" планує "наїзд" на Зеленського

17 липня 2019, 11:36
Власник сторінки
0
107
Лідер  євробляхерів  планує  наїзд  на Зеленського

Лідер «євробляхерів» закликав всіх активістів бути готовими мобілізуватися для поїздки до м. Києва для масштабних акцій протесту

Вчора 16 липня 2019 року лідер «АЄС» Ярошевич на своїй сторінці в «Фейсбук» залишив відеозвернення, в якому повідомив, що сьогодні, 17 липня він вирушить до Миколаєва, де в аеропорту буде чекати на зустріч з Володимиром Зеленським. Ярошевич хоче запитати в Президента про закон про розмитнення транспортних засобів на європейській реєстрації.
Також, лідер «євробляхерів» закликав всіх активістів бути готовими мобілізуватися для поїздки до м. Києва для масштабних акцій протесту, у разі якщо не знайде спільної мови з президентом України та, попросив всіх бути на зв’язку 17липня з 10.00 до 12.00 год для надання інформації щодо розмови з Володимиром Зеленським.
Таке враження, що зараз вирішення питання про розмитнення «євроблях» найбільш актуальне в нашій державі. 
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
ТЕГИ: протесты,Владимир Зеленский,евробляхи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.