ГУ "К" СБУ продовжує працювати по-старому?

13 липня 2019, 19:55
Власник сторінки
0
81
ГУ  К  СБУ продовжує працювати по-старому?

Не зважаючи на апелювання «прихильників» позбавлення Служби функцій протидії корупції, робота продовжується

ГУ «К» СБУ, не зважаючи на апелювання «прихильників» позбавлення Служби функцій протидії корупції, організованій злочинності та участі у забезпеченні економічної безпеки продовжує виявляти і протидіяти контрабанді і корупції на митниці.

Ось і приклад цьому, СБУ спільно з ДБР під процесуальним керівництвом ГПУ розслідують можливі незаконні дії посадових осіб керівництва ДФС України, Головного управління ДФС у Харківській області та Харківської митниці ДФС.

СБУ виявило, що чиновники не здійснювали митний контроль за товарами одного з великих міжнародних виробників тютюнової продукції. Крім того, керівництвом ДФС України прийнято рішення про скасування фінансових санкцій стосовно згаданого товаровиробника. Через ці дії державний бюджет недоотримав кошти в сумі близько 630 млн грн.

У більшості українців не має сумнівів, що настав час для змін у діяльності головної спецслужби країни. Це розуміють усі: пересічні громадяни, керівництво країни, іноземні партнери. Але саме Служба безпеки України має досвід, фахівців і може протидіяти всім корупційним явищам, які загрожують державній безпеці
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
ТЕГИ: СБУ,Таможня,Фискальная служба,Госбюро расследований
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.