Екс-міністр заявив про підготовку Порошенка до втечі

11 березня 2019, 11:12
Власник сторінки
соціальний експерт
0
1396
Екс-міністр заявив про підготовку Порошенка до втечі
екс-Міністр економіки України Володимир Лановий зробив сенсаційну заяву!

Сенсаційна заява колишнього Міністра економіки України!

Екс-міністр заявив про підготовку Порошенка до втечі за кордон!

Петро Порошенко в разі поразки на виборах 31 березня буде тікати з України, бо розуміє, що прийдеться нести відповідальність за корупцію і жалюгідний стан обороної галузі. Про це заявив колишній український міністр економіки Володимир Лановий, повідомляє сайт ASN/

«В Україні є понад сотні підприємств, які можуть випускати танки, БТР, БМП, літаки, підводні і надводні плавзасоби, проте всі бюджетні гроші йдуть не їм, а підприємствам, з якими договори укладаються за вказівкою зверху. Президент Порошенко навмисно затягує бойові дії на Донбасі для отримання надприбутків», - заявив Лановий.

За оцінками колишнього міністра економіки України, ЗСУ залишаються слабкими і незабезпеченими новими військовими техзасобами. У той час як доходи президента Порошенко за минулий рік виросли в 82 рази!!

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
ТЕГИ: корупція,Порошенко,Укроборонпром,Лановой,втеча
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.