Раскрыта схема ПОДКУПА ИЗБИРАТЕЛЕЙ !

04 лютого 2019, 13:16
Власник сторінки
соціальний експерт
0
404

Как работает схема?

Журналістами  з Західної України розкрита схема ПІДКУПУ ВИБОРЦІВ Порошенком!!
Петро Порошенко розпочав прямий підкуп виборців методом формування мережі "однодумців". Як виглядає ця схема?

Спочатку підготували команду "агітаторів", які надали свої особисті дані (П.І.Б., адреса прописки та проживання, паспортні дані тощо) до реєстру штабу БПП. За це вони отримали пластикову ID-картку, яку можна активувати за допомогою смс-коду, та 500 гривень заохочення. Це вже стає гарантією того, що "агітатори" напевно проголосують за Порошенка.

Контроль за тим, що куплений виборець проголосував за того, кого треба, здійснюється шляхом фото фіксації бюлетеня та ID-картки. Дані надсилаються до штабу. Завдяки реєстру сформованої мережі автоматично підраховуються суми грошових винагород кожному "однодумцю". Немає сумнівів звідки беруться всі ці суми для виплат – з державного бюджету, адже президент має до нього прямий доступ.

Більш детально: http://p-p.com.ua/news/na-volyni-dlya-pidkupu-vybortsiv-poroshenko-stvoryv-tsilu-meregu-foto/?fbclid=IwAR2BYfjhso-xlVjXwaKw062kZct_TQuyxU7188F9_l1-zlmGBhvi_Bq1nRk


Світлина від Андрія Павловського.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
ТЕГИ: подкуп избирателей,Петр Порошенко,ID-карта
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.