Запропонував хабар ? Отримай 8 років ув'язнення !

07 січня 2019, 04:15
Власник сторінки
Журналіст, юрист
0
59
Запропонував хабар ? Отримай 8 років ув язнення !

Чоловік запропонував начальнику відділу поліції хабар у розмірі 15 000 гривень. В результаті чоловіку загрожує 8 років позбавлення волі.

29 грудня 2018 року мешканець Дніпра запропонував слідчому хабар у розмірі 15 000 гривень за закриття слідчим кримінальної справи. Кримінальна справа була порушена проти його 45 – річної жінки за серію крадіжок в Дніпрі. До документування наданя неправомірної вигоди (хабаря) поліцейському були задіяні працівники місцевої Дніпровської прокуратури. 02 січня 2019 року чоловіку який пропонував хабар, повідомили про підозру у вчинення кримінального правопорушення, передбачено ч.3 ст.369 Кримінального кодексу України . На даний час триває досудове розслідування, чоловіку загрожує позбавлення волі на строк від 4 до 8 років з конфіскацією майна. Юрист та журналіст Трєгубов Дмитро
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.