ФАКТОР ЛЯШКА

23 листопада 2018, 09:36
Власник сторінки
0
139

Команда РПЛ не голосувала ані за недолугий Держбюджет-2019, ані за репресивні для промисловості зміни Податкового Кодексу!


Проте, нам все ж вдалося "вигризти" кілька дуже вагомих норм:

1) ЗБІЛЬШЕННЯ ФІНАНСУВАННЯ УКРАЇНСЬКОЇ НАУКИ.

Тепер прибуток підприємств НАН України йтиме не в "чорну діру" держбюджету, а на модернізацію дослідницької бази та інновації! Vladimir Semynozhenko та інші вельмишановні українські науковці кажуть, що це дуже важливо і правильно!

2) ЗАХИСТ УКРАЇНСЬКОГО ВИРОБНИКА.


Завдяки нашій з Олег Ляшко поправці влада зможе видати держгарантії під купівлю лише українських (!), а не імпортних турбін для Дністерської ГАЕС. Потенційне замовлення гідроагрегатів для "Турбоатома" - до 500 млн дол. США. Це 5 років повноцінної роботи для 3500 висококваліфікованих фахівців цього чудового харківського підприємства!

3) ПІДТРИМКА ІННОВАЦІЙ, ЕКОЛОГІЇ ТА ЕНЕРГОНЕЗАЛЕЖНОСТІ.

Продовжили звільнення електромобілів від імпортного ПДВ, мита та акцизу, яке ми з Олег Ляшко провели в парламенті минулого року на цей рік, ще на 3 роки.

Безумовно, ці точкові, хоч і дуже вагомі перемоги - "крапля в морі" на фоні сміливого комплексу економічних ініціатив РПЛ (https://www.slideshare.net/galasyuk/ss-74324750). Але вода камінь точить!

---

Мене здивовано питають "Як вам це вдалося, ви ж не голосували за бюджет та податкові зміни?!?". Я відповідаю: є один дуже вагомий, навіть вирішальний фактор...

Фактор Ляшка.


Він незмінно і невпинно працює в інтересах українських науковців, виробників та суспільства в цілому. І Ви знаєте як на порядок посилити цей фактор вже навесні наступного року! ;-)


https://www.facebook.com/Halasiuk/posts/2289543324654626

Источник: https://censor.net.ua/b3098492

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
ТЕГИ: бюджет,госбюджет 2018
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.