«Утомленные» Join up! або як туроператор людей обманює

05 липня 2018, 10:57
Власник сторінки
0
142

Пасажири, які мали відбути до Іспанії на відпочинок майже цілу добу стовбичили в залі очікування. За цей час їх рейс переносили чотири рази. Як виявляється – це нормальна практика для Join up!

«Утомленные» Join up! або як туроператор людей обманює

Останнім часом в засобах масової інформації дедалі частіше висвітлюють новини про зіпсовані відпустки. Цікаво, що серед винуватців змарнованого відпочинку найчастіше фігурує один і той самий туристичний оператор - Join up! Нещодавно трапився черговий скандал, головним учасником якого вже традиційно став зазначений туроператор. Так, люди, які мали засмагати на пляжі, чекали натомість в аеропортах, тому що добу не могли відлетіти на відпочинок за кордон. З аеропорту Бориспіль рейс до Іспанії відкладали чотири рази! Інші пасажири, які теж купували путівки в даного оператора, не могли вилетіти вже з іншого аеропорту – Жулян до Туреччини, внаслідок чого було змарновано кілька днів оплаченої відпустки.

Пасажири, які мали відбути до Іспанії на відпочинок майже цілу добу стовбичили в залі очікування. За цей час їх рейс переносили чотири рази. Як виявляється – це нормальна практика для Join up!

Люди просили хоча б віддати їм багаж, адже за час очікування вони зголодніли, втомились та втратили надію на можливість вильоту на відпочинок. До того ж відповідальність за затримку рейсу ніхто не хотів на себе брати: туроператор звинувачував перевізника, перевізник – оператора. А люди терпляче продовжували спостерігати за всім цим «дійством».

Знову ж таки, ні туристичний оператор, ні перевізник на контакт не виходили. Пізно ввечері людям вдалося домогтись, аби їх хоча б розмістили на ночівлю. Місця їм дали у готелі в іншому кінці міста. До слова, компанія в якості компенсації запропонувала людям безкоштовні екскурсії на курорті або покращення номерів, проте розлючені та втомлені клієнти відмовились.

Слід підмітити, що з кожною годиною затримки рейсу, спливає оплачена відпустка. Але, якщо вам все ж таки вдасться успішно добратися до обраного місця відпочинку, не спішіть розслаблятися. Вас намагатимуться обдурити до самого кінця. Мається на увазі останній день відпочинку. Адже, за практикою, останній день перебування в готелі є дуже відносним. Часто, коли ви, чесно заплативши за останній день в готелі, повинні виселитись об 11.00 ранку. Звичайно, працівники готелю люб'язно пропонують вам залишити ваш багаж на ресепшині та погоджуються приглянути за ним. А рейс у вас, наприклад, на 19.00… Так-так, це нікого не хвилює, зате є чудова можливість погуляти містом і дізнатися більше про місцевий колорит!

Дійсно, варто зазначити, що практика виселення до конкретного часу в останній день є широко вживана. І так, можливо, дійсно потрібно буде трішки поскитатися курортом. А от до чого Join up! вже абсолютно нахабніє – це виселення людей на ніч. Ні, не подумайте, що туристичний оператор залишить людей напризволяще серед ночі в чужій країні. В даному випадку просто знову перенесли рейс! Нічого нового. Так, якщо ваш рейс планувався на 6.00 ранку, будьте готові нашвидкоруч збирати валізи і мчати в аеропорт ще о 20.00 вечора. І нічого, що ніч в готелі оплачена. За цей час працівники готелю можуть оперативно поселити нового відвідувача та заробити гроші, поки ви щасливо летітимете додому з відпустки.

Цікаво, що часто задля виправдання, представники Join up! зводять затримку чи перенесення рейсів до застарілості літаків перевізника. Так, в компанії, яка працює на зазначеного вище туроператора підтвердили, що літаки спрацьовані, тому часто виходять з ладу, а своїм клієнтам можуть запропонувати лише сплатити гроші за одну ніч в готелі. Важливо наголосити: можуть запропонувати або можуть і не запропонувати. А чи погодилися б ви на якісь компенсації, коли б відчули, що вас реально обдурюють та «кидають»?!

В час широкого використання мережі Інтернет люди все частіше вдаються до написання відгуків про рівень сервісу тієї чи іншої компанії. Але і тут не все так просто, коли ми маємо справу з туристичним оператором Join up! Справа в тому, що незадоволені сервісом оператора, клієнти вирішили залишити відповідний відгук на одному з сайтів про туроператорів, але магічним чином відгук незабаром зник. Цікаво, що до цього були лише позитивні слова щодо Join up!, але вони були залишені за 2 місяці до неприємного інциденту наших героїв. Join up! як може, так і рятує свою репутацію…

Таким чином, якщо хочете зберегти свої нерви та гроші, НІКОЛИ не звертайтеся в Join up! А, якщо звернулися – готуйтеся до зіпсованого відпочинку. Зате море емоцій! (негативних) вам гарантовано. Зрештою, суть навіть не в грошах. Хоча це теж важливо, адже часом люди спеціально відкладають на відпустку певні заощадження та чекають цього дня, як манни небесної. Насправді ж все доволі прозаїчно: туристичний оператор Join up! банально обманює людей, бреше і не несе відповідальності за свої вчинки. Літаки авіакомпаній, з якими співпрацює туроператор давно зношені та часом теж виникають занепокоєння, адже ніхто не хоче полетіти у відпустку та не повернутися… Зате Join up! має на кого звалити вину за затримку, перенесення або й взагалі відміну рейсу. Адже так ще простіше обманювати людей!

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
ТЕГИ: туризм,туристы,море,Тунис,туроператор,путешествие,аеропорт "Жуляни",відпочинок,аеропорт Бориспіль,закордон,туристический рынок,відпустка,Міністерство інфраструктури,літак,туристична агенція,Міністерство закордонних справ України,Авиарейсы,туристическое агентство
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.