Обрав Join Up! – змарнував відпустку!

02 липня 2018, 15:11
Власник сторінки
0
59

Отже, ця історія розпочалася ще за 2 місяці до самої поїздки. Всі чекали на омріяну відпустку. Люди не відпочивали вже дуже давно, забронювали гарний готель, прочитали відгуки і наче все влаштовувало.

Обрав Join Up! – змарнував відпустку!

Літо… Час відпочинку, сонця, моря… Тільки уявіть, як ви лежите десь на турецькому пляжі, засмагаючи або читаючи улюблену книгу, а потім йдете купатися в теплому морі. Вся ваша сім’я давно чекала на ці дні, адже ще два місяці тому ви забронювали п’ятизірковий готель та купили квитки на літак. Вам немає чого хвилюватися. За тиждень до поїзди ви купуєте весь необхідний для відпочинку реманент, але ці турботи здаються навіть приємними, адже скоро море… Уявили? А тепер забудьте! Саме так, викиньте з голови навіть маленьке припущення про щасливу відпустку, адже, якщо ви вирішили вирушити в подорож з туристичним оператором Join Up!, то ваш відпочинок перетвориться на пекло. Чому? Зараз дізнаєтесь.

Отже, ця історія розпочалася ще за 2 місяці до самої поїздки. Всі чекали на омріяну відпустку. Люди не відпочивали вже дуже давно, забронювали гарний готель, прочитали відгуки і наче все влаштовувало.

З наближенням моменту вильоту в Туреччину розпочалися «пригоди». За умовами договору, який підписуються між клієнтом і туроператором, час вильоту може бути змінено авіакомпанією упродовж 24 год. Тобто, якщо компанія вкладеться в 24 год., вона нічого не порушить. Усвідомимо, на секундочку, цю інформацію: наприклад, ваш виліт планувався на 1.00 ночі, приліт планувався десь о 5.00 год. ранку, далі, відповідно, поселення в готель і це, фактично, перший повноцінний день вашого омріяного відпочинку. Але! Це ви собі так думаєте.

Згідно з договором, виліт може перенестись з першої години ночі навіть на 23.00 вечора і жоден пункт договору не буде порушено. Ну, звичайно, це вже трохи перебільшено, але, наприклад, на 16.00 рейс точно можуть перенести. В такому випадку, вас поселять десь о 18.00. Тобто ви вже не потрапляєте ні на сніданок, ні на обід в готелі, ні на сонце в цей день. Доволі реалістична ситуація, з якою стикаються щоразу більше людей. І нічого, що перший день відпустки, за яку ви заплатили гроші, втрачено. Відповідальність за це ніхто нести не буде. Тому, якщо ви обираєте туроператора Join Up! одразу готуйтеся до «сумлінного» виконання цього пункту договору компанією. Цікаво, що час вильоту може мінятися неодноразово. Крім цього, змінюватися може і місце вильоту.

Але, якщо вам все таки вдалося дістатися до свого місця відпочинку – ще рано розслаблятися! Пригоди тільки починаються! Історія одного з відпочивальників розповідає про те, що навіть якщо ви вже майже на місці і вас від обраного п'ятизіркового готелю відділяють лічені хвилини, все може піти шкереберть. Йдеться про те, що після прибуття в Туреччину, місцевий представник зазначеного вище туроператора взяв всі необхідні документи і почав заповнювати деякі папірці. В цей час в головах людей, які приїхали на відпочинок, була єдина думка: «Нарешті цей кошмар закінчиться і ми чудово проведемо час, який ще залишився». Вони навіть погодились вже з тим, що перший день відпустки змарновано і гроші втрачено.

Отже, довірливо підписавши всі документи, які заповнив місцевий представник туроператора на них чекала ще одна новина: номери, які були заброньовані ще за 2 місяці наперед, ще не готові для заселення! Натомість людям запропонували поселитися в якомусь іншому готелі. (Добре, що не на вулиці залишили!). А, якщо це не влаштовує, можете їхати додому!

Ну, зрозуміло, що додому теж не варіант, адже квитки назад заброньовані на інший день, тому люди, поставлені перед фактом, погодились на це. Але це все ж краще, ніж ночувати на вулиці.

Цікаво, що місцевий туристичний представник наголосив, що «ваш оператор про всі ці незручності знає». Просто вирішив не повідомляти і не тривожити зайвий раз…

Запропонований готель, м'яко кажучи, сильно відрізнявся від заброньованого і оплаченого п'ятизіркового. Ну, ви розумієте, що ці номери, за які вже заплатили могли ще раз здати комусь на одну ніч і знову отримати за це гроші. Скоріше за все так і було зроблено. Це продумана і добре відпрацьована схема.

Сяк-так переночували ніч в запропонованому нашвидкоруч готелі. Але пригоди на цьому не закінчувались. Справа в тому, що тепер наші відпочивальники повинні були взяти довідку про проживання в наданому їм готелі. Так постановило турагенство. Реальність: другий день відпочинку марнується на здобування якоїсь, скоріше нікому не потрібної, довідки. Не отримавши ніяких папірців, люди нарешті на автобусі були доставлені до заброньованого готелю. Можливо, завдання з довідкою було лише спробою задурити, аби дати час іншим людям виселитись з їхніх номерів в п'ятизірковому готелі?... Про це можна лише здогадуватися. Змарнувавши 1,5 дня люди нарешті потрапили на відпочинок, але враження від сервісу туристичного оператора Join Up! в них залишилися назавжди.

Тому, якщо ви хочете гарно провести відпустку, навіть не думайте звертатися до цієї компанії. Вона абсолютно незацікавлена в вашому успішному відпочинку. Головне: обдурити і обікрасти вас. Щоправда, дещо Join Up! забезпечить: враження, але які вони будуть, це вже лотерея…

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
ТЕГИ: Турция,турист,відпочинок,відпустка,авіакомпанія,авіаперевезення,Міністерство інфраструктури,туристична агенція,Міністерство закордонних справ України,міністерство,туристическое агентство,Єгипет
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.