Валерій Гнатенко: "Конституція вимріяна поколіннями"

28 червня 2018, 22:04
Власник сторінки
журналист
0
18
Валерій  Гнатенко:  Конституція вимріяна поколіннями

Є дати, які укріплюють нації, виражають дух свободи народу, символізують його славне минуле, сьогодення й майбутнє. До їхнього числа, безсумнівно, відноситься і День прийняття Конституції.

Є дати, які укріплюють нації, виражають дух свободи народу, символізують його славне минуле, сьогодення й майбутнє. До їхнього числа, безсумнівно, відноситься і День прийняття Конституції. Напередодні свята урочистий захід за участю керівництва міста, депутатів міської ради та громадськості провели у Дружківці.

Зі святковим словом до присутніх звернувся міський голова Валерій Гнатенко, побажавши кожному дружківчанину миру, любові та віри у безхмарне майбутнє нашої держави! «Конституція України складена протягом століть з гетьманської мудрості та звитяги, полита кров’ю героїв, освячена честю українських воїнів, – це спадок, який береже наше право на вільне та гідне життя у рідній країні», - зазначив міський голова.

Розпочався концерт піснею «Україно - моя любов» у виконанні дружківчанки Катерини Момренко, володарки Гран-прі в номінації «Естрадний вокал. Джазовий вокал. Рок вокал» у Всеукраїнській музичній олімпіаді. Гарного настрою та позитивних емоцій присутнім додали талановиті вихованці Центру дитячої та юнацької творчості Годовіна Богдана та Ковальова Христина, вихованці міської школи мистецтв - Дмитро Шуригін, Тетяна Винниченко та скрипалька Кабанова Тетяна, а також колектив «Модерн»палацу культури «Етюд». Зі сцени Палацу культури «Етюд» лунали натхненні вірші у виконанні відомої дружківської поетеси, голови міської громадської організації спілки жінок України Надії Бочарової.

За плідну працю, високий професіоналізм, зразкове виконання службових обов’язків та з нагоди Дня Конституції міський голова Валерій Гнатенко нагородив Почесною грамотою виконавчого комітету Дружківської міської ради відданих своїй справі службовців: начальника відділу активної підтримки безробітних міського центру зайнятості Вікторію Білоус та завідувача сектору з профорієнтації відділу підтримки безробітних Ольгу Кучинську. Справжній гордості Дружківки - 21 випускникові 6-ти загальноосвітніх навчальних закладів міста, які впродовж одинадцяти років шкільного життя наполегливо оволодівали знаннями, брали участь у різноманітних конкурсах, змаганнях, олімпіадах, турнірах та конференціях, відстоювали честь своїх шкіл та рідного міста міський голова урочисто вручив золоті та срібні медалі. «Шановні юні українці, ви не тільки скористались конституційним правом на освіту, а й зробили це «блискуче. Тому сьогодні і блищатимуть на ваших грудях золоті та срібні медалі. Збирайте і далі щедрий врожай успіхів та досягнень. І робіть це на благо рідної країни!», - побажав успіхів молоді Валерій Гнатенко..

Дружківська міська рада, її виконавчий комітет приєднуються до привітань та бажають миру, злагоди та добра!Нехай наша країна, живе і розвивається на основі закону й справедливості!

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.