Військові реалії

02 червня 2018, 15:14
Власник сторінки
0
574
Військові реалії

Військові реалії

Інколи переглядання різних сепаратистських ЗМІ або телебачення агресора викликає усмішку. Інколи – відвертий сміх. Інколи – злість. Але сьогоднішній бріфінг наших полонених викликає неабияке обурення. Сам бріфінг - https://youtu.be/mML2Qul4Fm0

Дивлячись на них, на їх відвертість з сепаратистами та слухаючи їхню історію про нетверезі походеньки, які закінчились полоном – я не розумію. Не розумію яка взагалі може йти мова про перемогу в цій війні?

Звичайно, для приїзду президента до наших позицій туди приводять гарно одягнених, серйозно озброєних військових. Але як виглядають інші, 90% військовослужбовців? Також як ці двоє? Мабуть, так. Бо все частіше і частіше в нашій армії трапляються випадки самострілів, все більше і частіше згадуються втрати и вже не раз були зафіксовані постріли по власній території.

Як взагалі може успішно воювати військо, більша частина воїнів якого з бажань має лише випити горілки та дочекатися кінця контракту? Куди дивився, наприклад, командир їх підрозділу, якщо самі полонені кажуть про повальний алкоголізм у них в відділенні. І хотілося б вірити що в інших підрозділах ситуація краща, але дивлячись на це – виникають дуже великі сумніви.

І дивлячись на морально-психологічний стан військових хочеться спитати у наших дуже важливих різних генералів – панове командири, а як ви збираєтеся відновити Україну в її юридичних межах, маючи військо, яке не може не те що атакувати, вони навіть боронити власні позиції нормально не можуть. Або самі стріляються, або нетверезі до сепаратистів тікають.

І чого нам власне чекати – успішної військової операції, чи  черговий котел, в якому знов загинуть сотні та тисячі наших хлопців?

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.