Про накипіле. Полонені військові ЗСУ.

31 травня 2018, 20:11
Власник сторінки
0
1455
Про накипіле. Полонені військові ЗСУ.

Про накипіле. Полонені військові ЗСУ.

Декілька днів назад пройшла інформація, що нібито двоє наших бійців потрапили у полон до бойовиків. І ось сьогодні, на сайті незаконного озброєнного формування терористів, так званої «Народної милиції ЛНР» виходить відеосюжет, де один з цих полонених ходить по окупованій супротивником территорії, кладе іграшки до меморіалу дитям, що загинули від «української агрессії».

Що хочеться сказати про цю ситуацію – мені моторошно. Моторошно як українцю, який живе в цій країні и любить її усім серцем. Чому? А тому що, з достовірних джерел до мене дійшла інформація про те, як потрапили у полон наші бійці, а саме – під час чергової гульні на позиціях, ці горе-вояки побачили велосипед, та намагалися його вкрасти, продати місцевим та купити ще горілки. Невідомо, чи це була сепаратистська пастка, чи їхній патруль просто це помітив, але факт є фактом – через велосипед та горілку двоє бійців у полоні. І тепер їх, а не справжніх наших героїв, очевидно обміняють на чергового окупанта. Рівносильно це чи ні?

І тепер, коли я чую чергову заяву Порошенко про закінчення війни, про скорішу перемогу – це не викликає в мене усмішки. Це лякає мене, адже якщо на передових позиціях у нас знаходяться такі «воїни» - то це серйозна причина хвилюватися навіть не за відвойовування нашої землі, а за збереження України в тих кордонах, в яких вона зараз є.

Про який взагалі успішний хід бойових дій може іти мова, коли нас захищають вони – п’яниці та крадії?

Відео - https://youtu.be/QD555DfLl-s


Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.