АТО на ООС чи шило на мило? З ким воює Україна?

31 травня 2018, 13:22
Власник сторінки
0
237
АТО на ООС чи шило на мило? З ким воює Україна?

АТО на ООС чи шило на мило? З ким воює Україна?

Чотири роки на нашій землі триває війна. Чотири роки вона ховалася під назвою «антитерористична операція», але, мабуть кожен українець розуміє, що не проводять антитерористичну операцію силами призваних до армії, не маючих спеціальної підготовки бійців. Та і не можуть бути такими величезними втрати у будь-якій операції, що не є загальновійськовою, і не можуть ті, кого держава зве терористами – організовувати власні держави, та навіть вести перемовини на міжнародному рівні. Абсурд.

І ось нещодавно, на радість усім АТО перейменували в ООС – операцію об`єднанних сил, та передали контроль над нею військовим. Мабуть, це повинно було означати активізацію військових дій, але тепер – більш ефективних. Що ж маємо насправді? А маємо ми абсолютно непідготовлену та провальну операцію біля Горлівки, де за різною інформацією загинуло від 40 до 100 наших військовослужбовців. Нагадаю, не добровольців або спеціально підготованих бійців – а саме призваних до збройних сил в рамках чергової мобілізації.

Останньою краплею, особисто для мене, стало це відео - https://youtu.be/uNlCRFOk1jk . Після перегляду хочеться спитати нашу, «демократичну» та «гуманістичну» владу – а від кого ви нас захищаєте? Якщо вся війна – це спроба звинуватити ОРДЛО та Росію та викликати міжнародні конфлікти – то це не є війною українців. А те, що саме цю мету переслідує Порошенко і компанія – є очевидним.

Нащо тоді гнати на смерть сотні наших захисників, якщо при цьому ви самі ж віддаєте накази щодо обстрілів власної території. Чому поліція в Києві не заступається за пенсіонерів, а силами спецпідрозділів захищає магазини «Рошен»? Нащо страждали діти у Світлодарську, де преса замовчувала те, що в місті на території України пройшов мітинг проти ЗСУ, після аналогічного обстрілу у якому постраждала школа і на щастя не постраждали діти? Задля реалізації чиїх планів загибла дівчинка у Торецьку? І як ми можемо перемогти у війні, коли терористи воюють з нами, а ми воюємо зі власними мешканцями?

І ось тепер нехай усілякі Порошенко, Аваков, Гройсман та Муженко дадуть усьому українському народу відповідь на ці запитання. А якщо не дадуть – напевно, українська нація знов вийде на протести та мітинги. І чи впевненні ви, представники влади, що не для вас стоїть під паром потяг з Києва до Ростовської резиденції Януковича?

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.