Дружківка буде чистою! - мер В.Гнатенко

15 травня 2018, 15:10
Власник сторінки
журналист
0
29

На площі Молодіжній були представлені не тільки транспортні засоби підприємств, а й спеціалізована техніка, допоміжні інструменти для прибирання вулиць та дворових територій, робіт із забезпечення

Огляд спеціалізованої техніки комунальних підприємств Дружківки

Зранку 15 травня 2018 року всі охочі мешканці Дружківки мали можливість побачити техніку комунальних підприємств міста, за допомогою якої  кожного дня  наводиться порядок та чистота або яка задіяна при виникненні аварійних ситуацій.

На площі Молодіжній були представлені не тільки транспортні засоби підприємств, а й спеціалізована техніка, допоміжні інструменти для прибирання  вулиць та дворових територій, робіт із забезпечення водопостачання та водовідведення, теплопостачання, утримання зелених насаджень та зовнішнього освітлення та інші.

Міський голова Валерій Гнатенко, який приїхав на вже традиційний для міста весняний огляд техніки, поспілкувався з спеціалістами, які надали кваліфіковані роз’яснення з найпоширеніших питань, що турбують дружківчан; вислухав побажання та пропозиції щодо поліпшення ситуації в комунальній сфері.

Валерій Гнатенко висловив подяку комунальним службам, які працюють щодня без вихідних та свят,  забезпечують життєдіяльність громади та роботу інфраструктури міста.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.