«Безсмертний полк» - чергова провокація РФ

05 травня 2018, 13:59
Власник сторінки
0
95
«Безсмертний полк» - чергова провокація РФ

Львівщина гідно вшанує загиблих воїнів, без політики та провокацій

Щороку напередодні травневих свят Львів завмирає в очікуванні провокацій, які може вчинити російська п’ята колона. Провокації, вчинені кремлівськими посіпаками 9 травня 2011 року на Холмі Слави у Львові, досі використовуються кремлівською пропагандою для дискредитації нашого міста та патріотичних сил. Масові акції на території України із вшанування загиблих у ІІ Світовій війні  використовуються Росією для вчинення провокацій, які мають на меті  розхитати внутрішньо-політичну ситуацію, розпалити вогнище міжнаціональної ворожнечі та сепаратизму, а також дискредитувати Україну перед світовою спільнотою.

З початком військової агресії Росії на Сході України кремлівська пропаганда все завзятіше намагається маніпулювати свідомістю українців. Росія не хоче щоб ми вирвались із ідеологічних тенет «Русского мира». Російські політтехнологи вигадують все нові і нові методи щоб наш народ не вибрав собі орієнтир на європейські цивілізаційні цінності, а далі жив спогадами за ситим рабським минулим. Зокрема,  прокремлівські організації України копіюють придуману в Росії акцію «Безсмертний полк». Українцям нав’язують думку, що недостатньо покласти квіти на могили загиблих воїнів  у ІІ Світовій війні та вшанувати ще живих ветеранів – кремлівська п’ята колона хоче політизувати цей скорботний день і провести фейкову акцію «Безсмертний полк». Це збіговисько проплачено з Росії, а його учасники отримують «премію». Російські ЗМІ швидко поширять сфабриковані відео та фото по всьому світу, що, нібито, російська громада Львівщини підтримує вказану акцію. Коментар міститиме меседж, що українці - це не самостійна свідома нація, а «блудний син», якого треба вернути під покров Росії.

Українці завжди будуть вдячні і шануватимуть воїнів, які звільнили Україну від фашизму, однак, спільні з Росією трагічні сторінки історії не повинні вводити нас в оману – країна-агресор ніколи не полишить планів встановити «Русский мир» в Україні та позбавити нас права називатись незалежною європейською країною.

Львівщина гідно вшанує загиблих воїнів, без політики та провокацій.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
ТЕГИ: Россия,Львов,сепаратизм,провокации,День Победы
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.