Відносно чесний спосіб піару відносно чесного антикорупціонера

04 травня 2018, 07:42
Власник сторінки
політконсультант, журналіст
0
64
Відносно чесний спосіб піару відносно чесного антикорупціонера

Антикорпціонер, правдоборець та просто народний депутат Дмитро Добродомов виявився досить кмітливим та винахідливим.

Він винайшов ще одну, відносно чесну схему, як обійти Закон, пропіарити партію та не відображати це у фінансовому звіті до НАЗК.

Попередню схему спалив Громадський рух "Чесно". На початку цього року він провів розслідування і з'ясував, що свою партію "Народний контроль" Дмитро Добродомов у маси просував через ГО "Народний контроль" та телепрограму "Народний контроль". Цей ТВ-продукт за гроші розміщувався в ефірі 9-ми обласних телеканалів. Саме в тих регіонах, де партія мала своїх депутатів в місцевих радах. Але ні витрати на виробництво, ні на розміщення у фінансових звітах, які подаються у НАЗК, борець з корупцією та нардеп не фіксував.

Оскільки з легенти, що партія і ТВ-програма "даже не муж и жена" навіть кури почали сміятися, то було винайдено інший спосіб піару.

На вулицях Києва з'явилася реклама нового телепродукту Дмитра Добродомов, що вийде у прокат на "4 телеканалі". Раніше цей канал називався RTI. За дивним збігом обставин власниками цього телеканалу, як стверджує Детектор медіа, виявилися партійні соратники Дмитра Добродомова.

Програма депутата називається "Ми зможемо!". У презентації наданій Нацраді з питань телебачення та радіомовлення написано, що вона виходитиме щочетверга, і в ній буде аналіз головних політичних, економічних та соціальних подій тижня.

Але власники телеканалу спеціально приховали автора програми. Тобто не збрехали, а просто тихо промовчали. Інших ведучих вказали, а тут у них сталася тимчасова амнезія.

Зате не забули замовити масовану бордову кампанію з Дмитром Добродомовим. Точніше, програму ведучим якої є нардеп.

Формально замовником реклами є телеканал. Формально Дмитро Добродомов не платить ні копійки. А якщо хтось раптом запитає, суто формально "А почем лицо на рекламе?", то можна відповісти так як Віктор Чумак навчив: "за рекламу я не платив, а лише дозволив використовувати своє обличчя чесного борця з корупцією"....

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.