Соратники Саакашвілі підіграли Путіну

18 березня 2018, 19:28
Власник сторінки
політконсультант, журналіст
0
237
Соратники Саакашвілі підіграли Путіну

Безглузде руйнована антипутінської інсталяція немає жодного стосунку до боротьби з владою. Це тупість і вандалізм!

Соратники Mіхеіла Саакашвілі наступил на ті ж само граблі. Повторилася ситуація із безглуздим і навіть тупим штурмом Жовтневого палацу наприкінці минулого року.

Не було жодної потреби розбирати конструкції на Майдані незалежності навіть, якщо вони були б найбільш потворними у світі. Адже вони не завадили провести малочисельних захід,  а їхнім лідерам виголосоли свої промови.

Не розумію екстазу цих аборигенів, котрих транслював в прямий ефір один з телеканалів. Не розумію екстазу ведучих та журналістів. Адже інсталяція по контуру нагадувала Крим. Також тут була виставка присвячена рейду Петра Болбачана, внаслідок якої українська армія у 1918-му звільнила півострів від більшовиків.

Соратники Саакашвілі наплювали і на Крим, на кримських татар та їхню історію. РПС вкотре підіграв Володимру Путіну. Саме для нього вони розчистили Майдан він антипутінської інсталяції. Це не бойкот виборів у Криму, а їхнія легалізація. Саратники Саакашвілі вислови незгоду з тим, що Крим - це Україна. Виходить, заради цього і скликався мітинг. 

І останнє, безглузде руйнована антипутінської інсталяція немає жодного стосунку до боротьби з владою. Це тупість і вандалізм! 

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.