Підбито результати конкурсу «Міста, дружні до дитини»

15 березня 2018, 21:24
Власник сторінки
0
21

У Всеукраїнському конкурсі «Міста, дружні до дитини» перемогли дев’ять міст і одна ОТГ.

Асоціація міст України в рамках Проекту «ПУЛЬС» за підтримки USAID протягом січня-березня 2018 року провела Всеукраїнський конкурс серед громад-членів АМУ «Міста, дружні до дитини». Конкурс проводився за двома номінаціями: «Краща ідея дружнього до дитини міста (селища, села)» та «Краща практика дружнього до дитини міста (селища, села)».

Усього на конкурс було подано 140 проектів з усіх областей України, від Донеччини – 5 проектів.

«Під час оцінювання, крім змістовності опису діяльності у рамках проекту, його ресурсного забезпечення, довготривалості результатів та якості оформлення, враховувалось значення проекту для всієї громади, новизна та залучення різних джерел фінансування», - поінформувала аналітик АМУ Людмила Мозгова.

За результатами Конкурсу перемогли дев’ять міст і одна ОТГ. На жаль, міста і громади Донецької області цього разу не потрапили до переліку переможців. Але серед матеріалів Конкурсу члени Комісії відібрали 25 практик та 15 ідей, які будуть уміщені у друкований збірник Асоціації міст України та поширені серед авторів, громад-членів АМУ протягом року, а також розміщені в електронній версії на сайті АМУ.

Асоціація міст України дякує всім учасникам Конкурсу за участь, підтримку дітей та молоді, визнання їх ролі у розбудові громад та України!

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
ТЕГИ: конкурс,Україна,діти,школи,місцеве самоврядування
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.