Батьківщина перемогла на виборах в ОТГ

25 грудня 2017, 15:39
Власник сторінки
соціальний експерт
0
218
Батьківщина перемогла на виборах в ОТГ
ВО "Батьківщина" здобула переконливу перемогу на місцевих виборах у 51 ОТГ, які відбулися 24 грудня, із результатом у 31,6% голосів!

ВО "Батьківщина" отримала найбільше депутатських мандатів і здобула переконливу перемогу на місцевих виборах у 51 ОТГ, які відбулися 24 грудня ...

ВО "Батьківщина" отримала найбільше депутатських мандатів і здобула переконливу перемогу на місцевих виборах у 51 ОТГ, які відбулися 24 грудня, із результатом у 31,6% голосів!

Про це Лідер партії Юлія Тимошенко заявила у понеділок, 25 грудня, на прес-конференції в Києві, оголошуючи результати виборів депутатів-висуванців від партій, які базуються на даних протоколів з мокрими печатками.

За словами Тимошенко, перемогу вдалося досягти "попри адміністративний ресурс чинної влади, підкуп, шантаж і залякування". У прес-службі зазначають, що "Батьківщина" отримала найбільше депутатських мандатів: Фото: ba.org.ua Загалом, за інформацією партії, на виборах до ОТГ 24 грудня обирали 1071 депутата, 80% з них висувалися партіями. Результат "Батьківщини" – 31,6% (!) депутатів від висуванців партій, БПП "Солідарність" – 19,4%!

Юлія Тимошенко зауважила, що в порівнянні з останніми виборами до ОТГ партія "Батьківщина" покращила свій результат і збільшила розрив із найближчим конкурентом – БПП - до 12%.

Повний текст читайте тут: https://www.rbc.ua/…/vybory-oto-timoshenko-zayavila-pobede-…

Світлина від Андрія Павловського.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
ТЕГИ: Юлия Тимошенко,вибори,перемога,депутати,ВО «Батьківщина»,місцеві громади
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.