10 версій викрадення журналістки Ірми Крат. Громадськість почала розслідування

17 грудня 2017, 08:37
Власник сторінки
журналист-правозащитник
0
554

Якщо влада не почне розслідування по справі викрадення відомої журналісти Ірми Крат! Цим займуться справжні добровольці та громадськість - почнуться суди Лінча !

Ірма Крат : Друзі допоможіть, реально потрібна ваша допомога, без вас ніяк. Два роки тому мене викрали та викинули до лісу під Києвом і до цього часу ми так і не дізналися мотив викрадення, і хто це був? То ж яка версія найбільше на ваш погляд є реальною? Вибачте, що мабуть дістала усіх цим питанням, але не можу спати ночами. Я не заспокоюся доки не знайду цих потвор. Я буду шукати цих виродків все життя! Ніяка падаль не має право чіпати мене своїми брудними руками! І коли їх все ж знайдуть, вони дуже добре це усвідомлять!

 І чим довше ми шукаємо, тим злішими ми стаємо!

Версії викрадення:

1. Це зробили працівники ФСБ котрі вирішили списати цей злочин на Порошенка, Грицака, Авакова?

2. Це зробили працівники СБУ котрі вирішили списати цей злочин на Германа Леонідовича Приступу, начальника Шевченківського райвідділу поліції ?


3. Це зробили  "добровольці", які ходять під мусорами, на замовлення начальника Шевченківського райвідділу Приступи, щоб я не воювала за повернення готельного комплексу "Либідь" у державну власність. До речі, всі акції на себе оформила компанія, що належить  Порошенкові!


4. Це зробили звичайні грабіжники котрі побачили що на мені багато золота з брильянтами (майже все золото я заробила сама, дещо дарував коханий), тому вирішили його вкрасти, а свій вчинок списати на політику ?


5. Це зробили працівники із Управління Державної Охорони Президента України, бо я планувала випустити власну газету "Свобода слова" де мала розмістити інтерв'ю судді котрий розповів про те, як Порошенко вже будучи президентом України вимагав від нього виконати незаконне рішення суду і переписати всі акції "Укргазвидобування" на його компанію, а на дружину Марину Порошенко переписати ювелірні магазини "Граф". А от на першій сторінці мала бути статья про наших добровольців під назвою "Кого не добила війна, того добиває влада"! Газету я хотіла роздати по Майдану та усім українським судам.


6. Не було ніякого викрадення, Ірма Крат, тобто я, це вигадала для власного піару !


7. Це зробили колишні регіонали щоб списати це на діючу владу і швидше повернутися до влади?

8. Виконавців вже давно вбили, щоб замести сліди, як у справі Тані Чорновіл виконавця побиття повісили в СІЗО, щоб він не здав замовника.


9. Це зробила влада щоб залякати усіх журналістів, правозахисників та добровольців в Україні?


10. Ваші варіанти, і чому не має вже два роки ніякого розслідування, бо не хочеться вийти на самих себе ?

Ірма Крат, журналістка-правозахисник 

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
ТЕГИ: СБУ,ФСБ,Порошенко,Владимир Путин,побиття журналістки,Ірма Крат
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.