Верховний Суд України, лишиться у своїй назві без слова "Україна!" Дебілізація?

16 грудня 2017, 04:05
Власник сторінки
журналист-правозащитник
0
132

Ірма Крат: Дуже прошу Службу Безпеки України дати мені публічне пояснення з цього приводу!

Я щось не зовсім зрозуміла, "Верховний суд України", тепер матиме назву просто : "Верховний суд", без України!? Про це говорять ведучі офіційно на 112 телеканалі в ці хвилини. 
Дуже прошу Службу Безпеки України дати мені публічно пояснення з цього приводу! Я, як громадянка України, вимагаю цього пояснення від вас, і ви зобов'язані дати відповідь на це запитання! Це теж саме, що бариги завтра вашу службу просто назвуть "Служба Безпеки", без України, або просто назвуть наше військо "Збройні Сили", а не Збройні Сили України, щоб потім можна було швидко вставити щось інше?
Бариги явно злетіли з котушок і переплутали державні органи від торту Рошен. 
Хто хоче почути публічну відповідь на це запитання, ставте (+).


Доповнюю. Далі вони пояснюють, що це робиться для того, щоб звільненні судді не могли апелювати на поновлення. Ну тоді це рейдерство, таке ж саме, як віджали готельний комплекс "Либідь" котрий добровольці вимагали передати у державну власність! А от наш гарант корупції, щоб акціонери: кухарки, прибиральниці, покоївки і так далі, не могли отримати свої гроші за отримані акції, переоформив на свою компанію всі активи і швидко змінив назву готелю. Завтра так само звільнять всіх працівників СБУ і змінять назву управління, щоб професіонали не змогли поновитися на роботі, і виходить так, що верхівку системи лишають стару, а рядових, фахових працівників звільняють. Невже не зрозуміло, що все залежить від однієї людини в Україні, якщо головнокомандувач краде і порушує закон, то стільки б ти не змінював рядових працівників, вони будуть брати приклад із головної фігури в Україні, а головна фігура так втягнулася в корупцію, що будь-яка критика на нього вже давно не діє.

Ірма Крат, журналістка-правозахисник 

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
ТЕГИ: Украина,СБУ,правосудие,Петр Порошенко,ЗСУ,Ірма Крат
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.