Ирма Крат: Я хочу извиниться перед народом Украины, видит Бог я не хотела....

07 грудня 2017, 02:11
Власник сторінки
журналист-правозащитник
5
5823

Я хочу извиниться перед народом Украины, видит Бог я не хотела таких тварей привести во власть!

А далі в  мене запитання, а чому, як тільки смаленим запахне, Порошенко відразу летить на фронт і нагороджує військових: медалями, орденами, високими званнями, дарує військові автівки, мова не лише про сьогоднішній день, я аналізую всю його каденцію. Як тільки Майдан заворушиться, так відразу біжить підписувати закон про підвищення пенсій, заробітних плат. Як тільки Саакашвілі ледь не шуганув із даху, так Гройсман почав кричати що заробітні плати будуть по 10000 гривень. 

Чому так? Виходить що є гроші? А вам не здається, що цей Майдан потрібен не нам, не мені ....Я скажу за себе, а він потрібен тим, хто нас знову використовує. Бо ми не для себе це робимо, а вибиваємо ці пенсії і зарплати усім громадянам України, у той час як той самий бюджетник в робочий час висне у комп'ютері і не думаючи своєю головою обзиває мітингуючих майданутими. 
А коли наприклад Путін по фронту нападає, пофіг, вже навіть двохсотих ніхто із влади не рахує. Таке, поміж гри в покер,віскі і дерибану, разом із штабними крисами, грошей МВФ, інколи заглядають в карту, який би його ще заводик віджати. Ви навіть послухайте як вони говорять, нам не потрібно повернути захоплені території, а вони говорять: "Нам потрібно повернути лише вплив над заводами на окупованих територіях, бо вони українські". Чесно, я мабуть скоро йобнусь від таких промов, а люди і земля їм не потрібна? Мені так соромно перед народом що ми їх привели своїми ж руками до влади, що це словами не передати. Не втомлюся цього повторювати і просити пробачення. 

Ірма Миколаївна Крат, редактор газети "Свобода слова" 
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
ТЕГИ: Владимир Путин,Петр Порошенко,Юрий Луценко,Арсен Аваков,Ірма Крат
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.