Сон про Порошенка

02 грудня 2017, 07:53
Власник сторінки
журналист-правозащитник
1
348
Сон про Порошенка

На 5-му телеканалі в програмі "Рандеву" журналістка Яніна Соколовська запитала у мене, які б я дала поради Президенту України Порошенкові? Зараз, коли назріває реальний бунт - скажу!


Щоб я, наприклад, зробила б в ці дні, якби була Президентом України. Він ніколи не прислухається до цих порад, але мріяти мені ніхто не заборонить. Я б зробила брифінг на котрий запросила б усіх журналістів від районного до обласного значення і сказала б таку промову:
"Шановні українці, в країні війна, якщо вже вам так муляє мій бізнес, я його не продаю, а передаю у державну власність! Виводжу із сліпого трасту і з цього часу він є власністю України. Я Президент, я маю піклуватися лише про власну країну і наше головне завдання це повернути всі наші окуповані території та не втратити державність. Ми всі починаємо з білого листа, то ж я маю почати першою". Все, кінець промови, я йду коридором і всі журналісти разом із усіма громадянами України, що дивляться прямий ефір встають із своїх диванів і із відкритим ротом аплодують мені стоячи, а всі конкуренти по виборам вмиваються від сліз та повної поразки, бо більше сказати в мою адресу нічого. Через декілька годин всі іноземні видання великими тиражами запускають першу в світі сенсаційну новину, історію про те, як Президент України поставив інтереси країни вище своїх фінансових амбіцій. 

Сон. 

Ірма Крат
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
ТЕГИ: Україна,Петр Порошенко,бізнес,війна,Ірма Крат
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.