«Русская весна» прошла. «Снегурочка» не растаяла?

25 листопада 2017, 09:46
Власник сторінки
1
588
«Русская весна» прошла. «Снегурочка» не растаяла?

«Русская весна» прошла. «Снегурочка» не растаяла?

В черговий раз активізувалися переговори щодо обміну полоненими між збройними угрупованнями «ДНР»ЛНР» та Україною за посередництва Росії.

Бойовики наполягають на включенні до переліку тих, кого вони хочуть бачити на захоплених територіях, осіб, які обвинувачують та підозрюються у скоєнні важких та особливо важких злочинів, в т.ч. учасників та організаторів «русской весни» 2014 року. До цієї категорії відноситься і колишній міський голови Слов’янська Неля Штепа, судовий розгляд справи якої триває в Харкові.

Рішенням суддівської колегії від 15 листопада 2017 року Н.Штепі продовжений термін запобіжного заходу у вигляді домашнього арешту з носінням електронного браслету. Адвокати підзахисної постійно влаштовують шоу навколо Н.Штепи, штучно привертаючи увагу до її персони, використовуючи для цього дріб’язкові приводи: спрацював детектор на браслеті, після якого Н.Штепі зателефонували для контролю – у неї обов’язково має статися серцевий напад, гіпертонічний криз, інсульт чи інфаркт,для констатації факту якого викликається «швидка допомога». То можливо варто повернутися до СІЗО і не хвилюватися про «ненадійний браслет», який є джерелом стресу.

Влаштування комедійних вистав є лише одним зі шляхів пошуку будь-яких можливостей уникнення неминучого покарання.

Після погіршення стану здоров’я в СІЗО, що стало підставою для пом’якшення санкції запобіжного заходу, з «тримання під вартою» на «домашній арешт», у Н.Штепи з’явилося достатньо сил на годинні спілкування з журналістами, підготовку автобіографічного фільму.

Не маючи змоги перемогти в правовому полі, вона, як і Юлія Тимошенко намагається здобути собі імідж «жертви режиму», переводячи висвітлення судового розгляду справи з правової площини – в емоційну. Зараз Неля Штепа реанімує діяльність ряду благодійних організацій, аби розчулити громадськість і суддівську колегію.

Ну як жінка, яка допомагає хворим на ДЦП, може бути сепаратисткою?

Ну як організатор конкурсу патріотичної пісні, може бути проти України?

Ніяк! То ж варто її звільнити, вибачитися, сплатити компенсацію за кожен день перебування в СІЗО і …. обрати до Верховної Ради України за списками ВО «Батьківщина». Саме цю партію можна вважати притулком «зоряних» в’язнів. Н.Штепа стане гідним компаньйоном для «газової принцеси» Юлії Тимошенко, і «зірки епатажу» Надії Савченко, з якими Неля Штепа зможе вільно «по фєнє ботать».

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.