Последнее воровство перед побегом

11 листопада 2017, 08:14
Власник сторінки
журналист-правозащитник
0
2739
Последнее воровство перед побегом
Верховна Рада України!

Ірма Крат: Вкрасти останнє! Бариги проштовхують закон про приватизацію державних підприємств

Відносно закону про приватизацію державних підприємств котрий вже майже прийняли на вчорашній сесії ВР, я вже почула думку депутатів! У кожного нашого депутата в цьому свій інтерес котрий зовсім не повязаний із порятунком України. Наприклад, запитують у Генадія Москаля, він за, чи проти? І щоб ви собі думали? Та звісно ж, що за, і тут-же колеги по сусідній фракції його "здають", що він надіслав в комітет до ВР всі документи, аби йому продали лікеро-горільчаний заводик в Запоріжжі.


Далі журналістка 112 телеканалу запитує в прямому ефірі іншого нардепа, він за, чи може хоч хтось проти? "За", і я б сказала обома руками, бо у того, нікому невідомого нардепа-кнопкодава, теж свій інтерес, тільки по сусідній області.


Усі без виключення фракції прям в унісон співають, що під приватизацію не потраплять заводи та підприємтсва стратегічного значення, і що будуть спродувати лише непотріб.
Кому ви чешите, бариги? Ану опублікуйте мені списочок тих заводів, котрі ви хочите продати, але не ті котрі плутаються у вас під ногами, і котрі ви вже давно порізали і здали на металобрухт, а реальні, ще працюючі заводи котрі ви навмисно довели до фіктивного банкрутства. Я більше ніж впевнена, що увесь непотріб так і лишиться в руїнах не спроданий, а ви під цей шумочок за безцінь повибираєте накращі активи державної власності, де якомога менше буде боргів і якомога більше буде рухомого та нерухомого майна на якому можна буде заробити ще не один мільярд котрий опиниться за "повчальним" прикладом президента в сліпому трасті, перепродасте все це іноземцям і зникните за бугром. Хоча, це хороша ідея, бажано щоб ви зникли на завжди. На разі це не здійсненна мрія кожного українця, скажу вам по-сикрету.


Отже вердикт один, ви, всі олігархи України, не маєте ні найменшого бажання розбудовувати Україну, а значить не патріоти у вишиванках! Не даремно я першою вас назвала баригами, бариги - це "скупщики" краденого, котрі потім його знову ж таки перепродають.



Як би мав вчинити патріот, справжній Президент своєї держави?

Якби я була Президентом України, то я б усі гроші із МВФ вливала б у ці повінстю зруйновані вами підприємства за програмою "Реанімація державних підприємств України за участю інвесторів" і все запрацювало б як годинник. Що значить за участю інвесторів? Мною був би розроблений закон, де іноземні інвестори могли б володіти аж 49-ма відсотками акцій будь-якого підприємства, окрім стратегічних, а сам контрольний пакет, тобто 51 відсоток знаходився б у державній власності. А просто бездумно перепродати, через місцевих бариг зараз усі найкращі заводи України іноземцям, це те ж саме, що здатися без бою і оголосити самим-собі повну державну капітуляцію. І якраз це і є найбільшою загрозою безпеці України, а не критика гаранта, котру повністю ігнорують.


Про те, що грошей на всі ці потрібні для України операції в МВФ не вистачить - брехня! Якщо їх не красти і не виводити до офшорів, то за останні чотири роки ми отримали стільки фінансової підтримки, що Україну можна було 10 разів зруйнувати і знуля побудувати абсолютно нову, навіть в умовах війни.
Основна причина усіх наших бід, це корупція, і повний не патріотизм українських бізнесменів, що не вірять в нашу державу та її потенціал! Треба вірити, бо саме від нашої віри залежить не лише доля України, а й доля ваших офшорів закордоном, які у вас рано чи пізно іноземці відберуть !


ТВ Прихована правда, Ірма Крат

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
ТЕГИ: Украина,СБУ,Петр Порошенко,бізнес,Юрій Луценко,приватизація,Українська Верховна Рада,Ірма Крат
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.