Чому Ірма Крат відмовилася від квартири, а Лещенко не зміг? Подробиці.

06 листопада 2017, 10:03
Власник сторінки
журналист-правозащитник
0
469
Чому Ірма Крат відмовилася від квартири, а Лещенко не зміг? Подробиці.
Ірма Крат

Журналіст Лещенко придбав собі квартиру в центрі Києва за 8 мільйонів гривень, і пояснив, що зараз вигідно купувати, бо квадратний метр коштує лише 1500 доларів.

Тож чому Ірма Крат змогла відмовитися від державної квартири, а Лещенко ні? 
Відповідь проста. Тому що Лещенко честний і порядний журналіст, котрий не писав публікації за бабло, абослютно випадково потрапив до парламенту, тому він і придбав собі квартиру за 8 мільйонів гривень. А от Ірма Крат, його колега по професії, виявилася більш грубішою по відношенню до влади і після того як їй запропонували квартиру в обмін на співпрацю, відразу вказала на двері. 
Відтак такі порядні журналісти як Лещенко живуть неподалік від наметового містечка під Верховною Радою України, а не порядні, такі як Ірма Крат, справжні корупціонерки ще й досі  пишуть листи до Київміськбуд з проханням надати житло в кредит років на 5-10 і не отримують відповіді. 

Це на всяк випадок для тих, хто фанатує по євроінтригантам
.
P.S "Слід також нагадати, що Ірма Крат за останні шість  років повернула  разом із своїми друзями до 50-ти квартир малозабезпеченим сімям котрі в них незаконно відібрали банки. Але сама власного помешкання не має. На фото зображена лише частина тих дітей, що отримали допомогу"



Ірма Крат, журналістка-правозахисник 


Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
ТЕГИ: КМДА,Виталий Кличко,Петро Порошенко,Київміськбуд,Ірма Крат,Сергей Лещенко,квартира Лещенко
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.