Правда про місцеві вибори в ОТГ

30 жовтня 2017, 18:22
Власник сторінки
соціальний експерт
1
171
Правда про місцеві вибори в ОТГ
Батьківщина перемогла у 2/3 областей України

Хто і навіщо фальсифікує і маніпулює підсумками місцевих виборів в ОТГ

1.«Батьківщина  отримала 31% підтримки і 26 обраних голів (дані на 10 ранку 30.10.17).

«Батьківщина» здобула впевнену перемогу на виборах в об’єднаних територіальних громадах, які відбулися в неділю в усіх областях України. Всього від партій, які висували своїх кандидатів обрано 2837 депутатів. За результатами паралельного підрахунку голосів, який провела партія за протоколами з 90% дільниць з мокрими печатками, «Батьківщина» отримала у відсотках 31%, БПП - 20%, Аграрна партія - 11,8%, «Укроп» 8,6%, Радикальна партія - 4,4%, «Самопоміч 3,3% Народний 1%, «Громадянська позиція А.Гриценка» - 0,5%.

За попереднім підрахунком 90% протоколів, від «Батьківщини»  обрано 880 депутатів, від БПП - 568 депутатів, від Аграрної  партії – 334, «Укропу» - 245, «Наш край» - 128, Радикальної партії Ляшка -126, «Самопомічі» - 95, «Народного фронту» - 31, «Громадянської позиції А Гриценка» – 13 депутатів.

За цими даними від «Батьківщина» обрано 26 голів ОТГ. «Із 26 обраних голів - 11 були кандидатами, які офіційно висувалися від «Батьківщини», і ще 15, які йшли як самовисуванці, але є багаторічними членами «Батьківщини». Їх рішення було зумовлено тим, що щодо них чинились репресії і тиск», - повідомила лідер «Батьківщини».

За нинішніх умов 26 голів – практично зроблене неможливе.  

2. Цей результат здобутий на тлі масштабних фальсифікацій, на чолі яких стояв Президент України, на тлі масштабного підкупу, який відбувався по всій країні, на тла тиску і масштабного використання адмінресурсу і силових структур під час голосування. Переможний результат «Батьківщина» здобула не завдяки демократичному процесу, а всупереч. Вперше в історії незалежної  України адмінресурс грубо втручався в процес голосування, представники влади буквально сиділи на дільницях, тиснули на членів виборчих комісій, щоб вплинути на результат волевиявлення. Усупереч закону силові структури стали повноцінними учасниками виборчого процесу. Проти всіх голів територіальних громад, проти всіх дієвих активістів були розпочаті репресії, порушувались кримінальні справи, проводились обшуки.

Безпрецедентною була і ніч підрахунку голосів, коли бандити просто заїжджали на дільниці, озброєні сокирами і автоматами Калашникова. Також вимикали світло, щоб сфальшувати результат волевиявлення і не дати підрахувати чесно голоси. Тисячі людей боролись по всій Україні, щоб захистити результат голосування.

 

3. За кількістю обраних депутатів «Батьківщина» здобула впевнену перемогу в двох третинах регіонів України (15 областях), тоді як «Солідарність» Петра Порошенка – лише у п’яти. При чому перемога БПП є «специфічною», забезпеченою через фальсифікації та підкупи, тиску силових структур та об’єднання місцевої мафії навколо президента Порошенка. Основний результат перемоги БПП базується на штучній і сфальсифікованій перемозі у Харківській та Вінницькій областях, де за його партію і депутатів проголосували 82% і 43% людей відповідно. Ці дві області стали полігоном для фальсифікацій і  Дві обл. на яких тримається друге місце. Очевидно, такого місяця не існує.

3. Ці вибори є знаковими, вони стали лакмусовим папірцем того, чи будує діюча влада в Україні демократичне суспільство, чи відстоює вона принципи чесних і справедливих виборів. Ці вибори показують, на скільки об’єднані клани здатні спотворити результати волевиявлення людей.

4. Висновки виборів до ОТГ:

По-перше, сьогодні об’єктивної соціології в країні не існує. На жаль, соціологічні служби стали інструментом грубої маніпуляції з боку влади. При чому найбільше маніпулює компанія «Соціс», яка належить головному політтехнологу  президента Порошенка.

Результати попереднього підрахунку бюлетенів, яке зафіксувало беззаперечне лідерство «Батьківщини», показують реальну картину електоральних вподобань. Ці результати і є справжньою соціологією, яка підтверджує сталу тенденцію. Адже на попередніх етапах місцевих виборів в громадах (грудень 2016 р. і квітень 2017 р.) «Батьківщина» теж посіла перше місце за кількістю депутатів, обраних від партій, суттєво обігнавши БПП «Солідарність» та інші партії.

Другий висновок:  діючий президент - очільник проведення нечесних виборів. Сфальшованих, підкуплених, зманіпульованих і проведених під тиском силових структур.

Третій висновок: мафію в країні можна перемагати. Не тільки на виборах в ОТГ, а й на наступних парламентських і президентських виборах. Якщо українці всі об’єднаються, повірять в свої сили і будуть боротись – перемогти цю мафію цілком можливо. «Батьківщина» на виборах в ОТГ йшла голими руками проти всіх фальсифікацій та маніпуляцій, адмінресурсу потужної корумпованої машини, і попри все здобула перемогу.


«Це заслуга людей, які не побоялись тиску, прийшли на вибори і підтримали Партію ВО «Батьківщина». Ми вас не зрадимо, і наші кандидати, які стали депутатами - вас не підведуть. Дякую всім громадянам, які прийшли на вибори. Тому що явка на вибори досить висока – 48%. При тому що люди розчаровані, розгублені, позбавлені оптимізму», - пояснила Тимошенко.

«Залишився рік до виборів президента і нам потрібно об’єднати зусилля і покласти край олігархії, мафії, фальшуванню виборів, несправедливістю та приниженням людей. Драконівським тарифам, які людей вбивають,  реформам, які роблять беззахисними і безправними наших людей. Треба повернути мільйонів українців з-за кордону, куди вони втекли у пошуках щастя. Наше завдання – знову стати однією з найзаможніших і найщасливіших країн світу».


 

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
ТЕГИ: правда,ВО «Батьківщина»,маніпуляції,Блок Петра Порошенко
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.