Наливайченко назвав причину теракту навколо Мосійчука

27 жовтня 2017, 05:45
Власник сторінки
журналист-правозащитник
0
2262
Наливайченко назвав причину теракту навколо Мосійчука
Валентин Наливайченко, екс-голова СБУ

Одночасно вирішили залякати три професії: журналістів, політтехнологів, депутатів усіх рівнів і поліцаїв.

Все! Моє розслідування закінчилося! На всі запитання дав відповідь колишній голова СБУ Валентин Наливайченко.

"Взяли три складові, все зроблено для того, щоб залякати журналістів, політтехнологів та політиків, котрі ходять на ефіри".

Ну хто ж, як не колишнє СБУ може знати мету цього злочину? І тепер все стало зрозумілим, чому розганяють тему про те, що в нас аж "три версії" відносно того,  кого ж саме замовили ?
а) замовили політика
б) замовили журналіста
в) замовили політтихнолога 
д) замовили поліцейського

І так наполегливо по усім телеканалам тільки те й чую: "Не можна відкидати ніяких версій, це може бути замовлення і на Мосійчука, і на Баллу, і на журналістів Експресо, що працюють на цьому телеканалі, і на Княжицького, який пів години тому звідти пішов, і на працівника поліції, що охороняв нардепа". 


Все робиться для того,  щоб на півсвідомому рівні, всі ці люди, котрі належать до цих професій тримали в голові тільки одне, що треба закрити рота, бо вбють! Вони сподіваються все життя вас тримати  в страхі, щоб ви ніколи більше в житті не вийшли ні на який Майдан.



Усім дякую за увагу, скажіть Порошенкові дякую за смерть людей!


Ірма Крат, журналістка-правозахисник 

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
ТЕГИ: теракт,ООН,Наливайченко,Рамзан Кадыров,ОБСЕ,Василь Грицак,Олег Ляшко,Ігор Мосійчук,Путін,Петр Порошенко,Арсен Аваков,Ірма Крат
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.