Колаборанти в рясах

14 серпня 2017, 11:48
Власник сторінки
4
358
Колаборанти в рясах

колаборанти продовжують чіплятись за можливість перебувати в Українському війську.

Селище Дівички, що розташоване за 70 км від столиці цими вихідними стало центром інформаційної пропаганди окремої релігійної конфесії (релігійний центр якої знаходиться в країні-агресорі).

В Дівичках розташовується військова частина А3085. На території військової частини силами є церква, що в свій час була побудована за рахунок пожертв військовослужбовців. Земельна ділянка перебуває у власності військової частини (юридично у власності Міноборони).

Ось тут починається найцікавіше! В військовій частині А3085 було переведено анонімне опитування для визначення релігійної приналежності військових, в рамках запровадження посади «військовий священик (капелан)». За результатами опитування переважна більшість військовослужбовців відносять себе до православних та ідентифікують з УПЦ Київським Патріархатом. До військової частини був призначений військовий священик (капелан) від УПЦ Київського Патріархату. Керівництво військової частини після призначення штатного капелана звернулась до священнослужителя, що до цього використовував церкву з проханням надати (передати) доступ до храму військової частини для капелана військової частини.

На мою думку нічого сенсаційного в даній ситуації немає. Є військова частина на території якої є військовий храм, до військової частини за результатами опитування призначають капелана, а отже саме цей капелан і має служити та опікуватись військовослужбовцями в їх храмі.

Проте Українська Православна Церква (Московського Патріархату) почала публічну травлю капелана військової частини. Використовуючи при цьому досвіт та напрацювання російських ЗМІ. Так заголовок відео публікації УПЦ (МП) на офіційній сторінці в ФБ звучить наступним чином: «На Київщині у віруючих відібрали храм при військовій частині та збираються його осквернити». Дуже схоже на т.з. «розп’ятих хлопчиків в Слов’янську. При цьому термін «осквернення храму» в цілому використовується у випадках, коли грабіжники незаконно вдираються до храмів та крадуть кошти, ікони, тощо. В нашому випадку священнослужителя УПЦ (МП) попросили надати доступ капелану військової частини до храму, що належить військовій частині.

Разом з цим, капелан військової частини навіть пропонував священику УПЦ (МП) здійснювати священнослужіння по черзі!

Таким чином можу констатувати, що окремі колаборанти з УПЦ (МП) продовжують чіплятись за можливість перебувати в Українському війську. А офіційна позиція УПЦ (МП) містить ознаки наклепу, введення суспільства в оману та тиску на військовослужбовців. Недопустимо, щоб  на території військових частин знаходились представники релігійних організацій центри яких знаходяться в Москві! Більше того, ці «священослужителі» не підтримуються самими військовослужбовцями!

П.с. коли згадую священиків УПЦ (МП) нажаль замість священнослужителів до яких хочеться звернутись за допомогою одразу випливають перед очима картинки як ці «священики» в АТО вели корегування арт.ударів бойовиків по нашим позиціям. А на мирній території Україні відмовляються відспівувати військовослужбовців.

Вся суть майже всього складу УПЦ (МП) проявляється в системній неповазі до України, народу та війська. ФСБ-шники в рясах не мають права перебувати у військах та на території військових частин.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
ТЕГИ: УПЦ МП,УПЦ,військовослужбовці,зрада,капеллан
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.