Провал російського резидента Краснова

04 травня 2017, 15:15
Власник сторінки
analiniks
0
310
Провал російського резидента Краснова

На жаль, знову цикл... Двомовний. Вперше ім’я Станіслава Краснова, який раніше був громадянином України з прізвищем Удот, пролунало ще у 2013 році. Тоді Краснов-Удот працював в органах

на посаді оперуповноваженого Київського районного відділу м. Сімферополь, де прославився гучним скандалом, звинувативши одного з головних редакторів місцевої газети у причетності до торгівлі людьми, а саме до викрадення мешканок півострова та подальшої їх переправки до Москви, нібито з метою сексуальної експлуатації. Але чи доказів оперуповноваженому Удоту не вистачило, чи московські куратори створювали імідж «борця за справедливість та постраждалого від режиму», однак крім звичайних розмов справа далі не пішла. З початком «Революції гідності» «правдоборець» Удот вирушає до Києва, де намагається усіма силами сприяти злочинному режиму у в напрямку дискредитації громади майдану. Регулярно виступає перед українськими ЗМІ та наводить нібито факти катування  бійців «Беркуту»: «А нам всёравно — мы «гестапо»!», фактично свідомо створюючи в інформаційний привід для «Кисельов ТВ». Збіг – не думаю…

Крім того, залишається відкритим питання чому командир полку «Азов», а по сумісництву народний депутат Андрій Білецький, після затримання Удота-Краснова відразу заявив, що останній займався виключно громадськими справами і не має жодного відношення до «Азову».

«Він не має жодного стосунку до «Азова» як до полку. Він має стосунок до громадської організації, він займався виключно громадськими справами. Фактично він прийшов і почав творити перше об’єднання емігрантів кримчан-націоналістів — це «Азов-Крим» по всій Україні і був одним із організаторів блокади Криму», — сказав Білецький в коментарі Громадському телебаченню.

Цілком логічно виникає питання до  командира полку: «в складі якого підрозділу тоді знаходився Краснов у зоні АТО, чи це теж «фейк», як і справа із работоргівлею, яка має за мету підняття доволі спаплюженого іміджу «патріота», хоча ні, — злочинця, якогоу травні 2014 затримували правоохоронні органи із трьома автоматами «Калашникова» на руках. Але тоді Росія захоплювала Крим та почала окуповувати Донбас і до «борця за справедливість» не було ні кому діла.

В той же залишається питання, як людина, яка намагалась дискредитувати «Революцію гідності», опинилась навколо подій «блокади Криму», збіг – наврядчи….

Далі буде...

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
ТЕГИ: Украина,блокада,Крим,Азов,Станислав Краснов
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.