Чи можуть допомогти стати ситими, ті хто самі голодні.

18 квітня 2017, 20:18
Власник сторінки
0
407
Чи можуть допомогти стати ситими, ті хто самі голодні.

Зараз мова йде не про тих людей і їх сім’ї, які рятуючи своє життя, тимчасово покинули власні оселі, знайшовши прихисток в іншій частині України, та починають своє життя з чистого аркушу.

Чи можуть допомогти стати ситими, ті хто самі голодні.



В житті бувають злети і падіння, однак це правило діє не тільки щодо кожної окремої людини, а й до країни а цілому. Зараз на Сході України відбувається навіть не падіння, а період повного перезавантаження, коли маніпулювання і людська наївність, які стали причиною потоку смертей, намагаються знайти собі виправдання та шлях до нового життя. Однак тільки найбільш свідомі намагаються зробити аналіз власних помилок, і вже будучи мудрішим, відбудовують своє життя. Але більшість шукає причину нещасть в зовнішніх обставинах, перекладаючи відповідальність за своє вчинки на інших: близьких, оточуючих, владу, державу. І так стається, що друга категорія помилково вважає, що змінивши умови, не змінюючи власний світогляд і спосіб життя, досягне очікуваного підйому, і тому найбільш логічне вирішенням для них полягає у втечі з середовища, яке вони створили.

Зараз мова йде не про тих людей і їх сім’ї, які рятуючи своє життя, тимчасово покинули власні оселі, знайшовши прихисток в іншій частині України, та починають своє життя з чистого аркушу. А про тих хто тікає в країну, яка, створивши жалюгідні умови існування для власного народу, не знайшла іншого способу відвернення уваги від власних проблем, як руйнування життя інших людей. І от виникає цілком логічне питання, чи можуть забезпечити гідні умови життя переселенцям ті, хто не зміг зробити це для власного народу. Невже можуть прийняти з радістю гостей та поділитись досвідом процвітаючого життя, ті хто його взагалі не мав. І чи треба їхати туди, де на словах обіцяно, але насправді немає що запропонувати, де безробіття, злидні та зневіра. При цьому, невже в умовах, де власні громадяни не мають право на вираз незадоволення, буде дозволено чужинцям скаржитись на відсутність умови життя в іншій країні.

Кожному самому вирішувати, що робити, змінювати домівку і далі розчаровуватись в собі та в не гостинних сусідах, чи може спробувати ще раз в себе вдома, де закладена основа, де ти свій серед своїх. Все-таки, на своїй землі, ти маєш право голосу, а на чужій – ти гість, присутності, якого не будуть раді.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
ТЕГИ: Россия,Украина,Москва,россияне,Батьківщина,безвизовый режим,Российская империя,Новости,Патріотизм,патріоти,Крим,новини,Новороссия,Міністерство закордонних справ України,Новости Одессы,новости Крыма ,Перемирие на Донбассе,российские СМИ,переселенцы из зоны АТО,Новости Дебальцево,Авдеевка - новости,ДНР новости,ЛНР новости
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.