Блокада - як бальзам для агресора

14 березня 2017, 16:02
Власник сторінки
Блогер
0
204
Блокада -  як бальзам для агресора

Все частіше заголовки статей починаються зі слів "Блокада Донбаса..Боротьба з правоохоронними органами в населених пунктах Торецькому, Щербинівці і Курдюмівці закінчилась затриманням 43 особ і т.д.."

Тільки вчора місцеві активісти викликали на розмову керівника Волинської облдержадміністрації Володимира Гунчика у зв’язку із затриманням учасників акцій з блокади торгівлі з окупованими територіями.Вимагали, щоб керівник області висловився за чи проти акції з блокади. Той відповів, що він проти блокади, хоча й не підтримує силовий розгін редуту.У відповідь на що вони кричали "Ганьба" та висунули три вимоги: звільнити затриманих учасників блокади, звільнити з посади заступника глави Нацполіції В'ячеслава Аброськіна, висловити офіційну підтримку блокади.
Вже сьогодні депутати Чернівецької обласної ради проголосували за проект рішення на підтримку блокади торгівлі з окремими районами Донецької та Луганської областей. Депутати Чернівецької облради пропонують відправити у відстаку начальника поліції Донецької області В'ячеслава Аброськіна, міністра внутрішніх справ Арсена Авакова та керівника антитерористичного центру СБУ Віталія Малікова.
Більшість тих хто і далі продовжують протестувати, як депутати, так і звичайні люди, що тримають блокаду в прифронтовій зоні не до кінця розуміють,або не в змозі оцінити те, що своїми діями вони тільки ускладнюють ситуацію. Не потрібно забувати хто наш явний противник, хто агресор! Через якого вже полягло багато наших хлопців! Поширення безладу, негативних настроїв серед населення,революція...Нічого не нагадує? Чи не так починалися події в 2014 році?! Що довели країну до стану в якому вона перебуває і до сьогодні. Потрібно розуміти, що доки ситуація в державі не стабільна, це тільки "на руку" агресору. ми втратили Крим, але України ще є що втрачати!
Всі хочуть в Європу, а вирішення проблем і досі зводиться до розбоїв,переворотів, так де ж наша демократія? Люди пітрібно бути вище цього! Вирішення проблеми можливо і в легітимний спосіб, не давайте ворогу шансу,
ми втратили Крим, але України ще є що втрачати!
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
ТЕГИ: революция,блокада,ДНР,ЛНР,ДНР новости,ЛНР новости
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.